לק לכבוד שבת ה-

סקרמנטה

New member
לק לכבוד שבת ה-../images/Emo47.gif

נו, מה הפעם אתן מתכוונות ללבוש? או כבר לובשות? שבת שלום ומבורך

danra

New member
הניאוני קורלי של צ'יינה גלייז Flip Flop

קיבלתי אותו השבוע ובאופן חריג ביותר לא חיכיתי עד תחילת השבוע להחליף לק ומרחתי אותו בהתרגשות
ההתרשמות שלי מוקדשת לגברת Harlot שאחראית לרוב המחדלים שלי בתחום לאחרונה...
ניסיתי לצלם אותו ופשוט לא יצא לי משהו נורמלי. אז הסווטש באדיבות הבלוג "מה בבקבוק". הבעיה המרכזית עם הלק הזה זו המריחה הגרועה ביותר שלו שדרשה ממני 3 שכבות (ואצלי נדיר שאשים יותר משתיים) על מנת להיראות אחיד למראית עין לפחות...
הלק מתייבש מהר, גימור המאט שלו יפהיפה מתאים בצורה מדויקת לגוון (ברוב הניאונים אני לא סובלת את גימור המאט שלהם) אך בגלל בעיית המריחה וחוסר האחידות חייבים לשים טופ מעל, מאט או שקוף. כבר היום בישיבה בקפה קיבלתי ים מחמאות! בשורה תחתונה - הניאוני היפה ביותר שנתקלתי בו ועכשיו גם יש לי אותו! שווה את המאמץ, העצבים והסבלנות כשרואים את התוצאה.

Ultra marine

New member
ממש אהבתי!

אני חומדת את הטנדרין סקרים (דומה לו מאוד, רק של קולור קלאב). יש לי ניאוני נוסף בצבע תכלת שנקרא pure energy. המראה המאט באמת קצת מעצבן מצד שני, כיוון שבכל מקרה שמים טופ זה לא ממש משנה..

danra

New member
גימור המאט

גימור המאט כמו שכתבתי, באמת מעצבן בניאונים, אבל בזה הוא הרבה יותר יפה ומחמיא מהגימור המבריק שלו (שמתי טופ של אסי לראות את ההבדלים). צריך לחזות בפלא בשביל להבין! פשוט דחק את כל הניאונים שלי ברגע!

Harlot

New member
ידעתי שתאהבי אותו!

הוא בהחלט הניאון היפה ביותר שנתקלתי בו לאחרונה (ואולי אפילו אי פעם), אבל את לגמרי צודקת שהמריחה מבאסת.

danra

New member
לגמרי מאוהבת

אבל היית צריכה לראות את האכזבה שלי אחרי השכבה הראשונה וגם השנייה. כאילו קניתי לק שוק! ממש התבאסתי. אני אנסה אותו בפעם הבאה עם בסיס אחר (שמתי בסיס אסי), אולי הם לא חיים טוב יחד או משהו...

Harlot

New member
צר לי לאכזב אותך

אבל המריחה שלו באמת בעייתית. אני השתמשתי בבייס אחר (פושה), ואותה מריחה זוועתית. כנראה שאין דברים מושלמים, הא?

danra

New member
../images/Emo4.gifוואי וואי

איזה באסה... יש לי גם את האדום והצהוב-כתום שהגיעו מאותה קולקצייה. הם גם בעייתיים ככה?

Harlot

New member
הצהוב בעייתי גם

נדמה לי שהורוד אדום פחות בעייתי, אבל אל תתפסי אותי פה במילה. אני לא כל כך זוכרת. מי שבודאות היה פחות בעייתי הוא הכחול.

פנרה

New member
הוורוד אכן פחות בעייתי

אבל הצהוב והירוק- ואוו כמה שהם קשים!

danra

New member
../images/Emo5.gif

אני מקווה שלפחות התוצאה שלהם תהיה שווה את המאמץ
כמו הקורל הזה...

danra

New member
לא...../images/Emo68.gif

חבר מקנדה שבא לבקר בארץ קנה לי אותם. אבל מרחתי את הלק בחמישי בערב והיום כבר התחילו לי קילופים! אני אחת שהכל עמיד עליה, שבוע אני לא מסירה לק בדרך כלל! ממש מבאס, כאילו המריחה הדפוקה לא הספיקה לי...
אני אתן לזה עוד הזדמנות מתישהו, מקווה שזה מקרי לגמרי ושזו אהבת אמת

Marble Arch

New member
אני עם הלק הכי יפה בעולם

Caress של אילמסקה.. לא מאמינה שהוא אצלי כי מישהי לא רצתה אותו!!! (והנה הזדמנות להגיד תודה לפלישו.... לא מאמינה שיכול להיות שמישהי שיחררה את הלק הזה לחופשי!) עובדת על פוסט

Harlot

New member
דחוף פוסט!

לקים של אילמסקה עוד לא היו לי, ואני ממש ממש סקרנית לגבי המותג הזה.

למעלה