לק שמחליף צבע במים claire's mood

ליאני777

New member
לק שמחליף צבע במים claire's mood ../images/Emo262.gif

מישהי מכירה את הלקים claire's mood ? יש להם מבחר צבעים זה לק שבא בצבע אחד למשל ירוק כהה וכשמכניסים את הציפורניים למים הצבע הופך לירוק בהיר.. זה נראה ממש יפה. מוסיפה קישור להדגמה: http://www.youtube.com/watch?v=dC7_CTnjYTg נראה לכן שיש את זה בארץ ? מישהי ראתה או שיש לה וניסתה ?

ענבל30

New member
אם אני לא טועה, לתולי יש כאלו...

שינוי הצבע נגרם כתוצאה משינוי טמפרטורה - כלומר קצה הציפורן קריר יותר כי אין מגע ישיר עם הגוף (קצה האצבע) ולכן הצבע של הלק שם שונה. ההכנסה למים קרים/חמים היא בדרך כלל טריק שבלוגריות משתמשות בו כדי להראות בצורה ברורה ומהירה את שינויי הצבע. יש גם לקים מחליפי צבעים של חברת דל סול (כאלו בטוח יש לתולי!) - והם מחליפים צבע עם חשיפה לשמש.

RUTHIE1

New member
אז אם זה נובע מהבדלי טמפרטורה...

זה יעבוד עם כל לק?? (סתם תוהה, אני פחות מתחברת לזה)

ענבל30

New member
לא, בלקים האלו יש חומר שמגיב לשינוי טמפ'

ומשנה את צבע הלק. בלקים רגילים זה לא קיים. אחרת מה הגימיק?

Simply Blonde

New member
יש לי כמה כאלה..

הצבעים יפים והכל אבל רואים את האפקט רק אם יש לך ציפורן יחסית ארוכה. וממה שזכור לי אבל אל תתפסו אותי במילה אבל ממה שאני זוכרת הם לא הדבר הכי עמיד בעולם..

ליאני777

New member
איפה קנית אותם ?! ../images/Emo9.gifיש בארץ ?../images/Emo230.gif

או שהזמנת מח"ול ..?

iefrat

New member
לק שיוצר דוגמא של 2 צבעים לא יאומן:

ראיתי היום במגזין INSTYLE.UK מורחים גוון אחד, מוסיפים את הלק המיוחד שמכסה רק חלק וחושף קווים מפותלים מהגוון התחתון מדהים!!! קישור לאתר

lulilol2

New member
אויי מגניב :)

ואיפה אני משיגה כזה ? חחח אני בטוחה שיש כזה בארץ אבל לא יודעת של איזו חברה ?

ענבל30

New member
לק קראקל (crackle)

אני חושבת שראיתי של עוד כמה חברות, בעיקר אירופאיות... זה אפקט מגניב. הכרתי את האפקט מעבודות של אומנות שימושית - אפשר לעשות את האפקט הזה על משטחי עץ בעזרת צבעי אקריל וחומר מיוחד שמורחים בין 2 השכבות. נותן למשטח מראה "ישן". הנה עוד קצת דוגמאות: http://www.google.co.il/images?um=1...DQ&q=crackle+nail+polish&sa=N&start=0&ndsp=18 (ראיתי בין התמונות לק כזה של חב' קאבר גירל ושל חברות אירופאיות פחות מוכרות)

למעלה