לק"שניקים שפה!!!!!

lol girl

New member
לק"שניקים שפה!!!!!

יש מחר לימודים כרגיל או לא?! כוסעומו שיגעו אותנו ברמקולים שיגעו אותנו בטלוזיה מישהו יודע?

Anna Karenina

New member
../images/Emo13.gif כמה כיף לא ללמוד...../images/Emo13.gif

אבל עכשיו ברצינות: אני במקומכם, לא הייתי הולכת, כי הקלפי עצמה נמצאת בק"ש, וזה ידוע שבתי"ס שבהם יש קלפיות לא לומדים. אני אפילו אמורה ללכת להצביע שם.
אז זהו. אבל אם ממש אכפת לכם מהנושא והכל, (ראוי לציון, אגב. אל תחפשו סיבות! פשוט אל תלכו!) תנסו לברר בועדת הבחירות של חולון או משהו דומה. בהצלחה!

GeJuFan

New member
אנה חמדתי למה לא ללכת??

אני רואה את זה כזכות גדולה שאני בת 17 ושסוף סוף יש לי יכולת השפעה במדינה הזו. עצוב לי לראות שלבני הנוער שיכולים להצביע ולהשפיע לא הולכים לעשות בדיוק את שני דברים אלו. עצוב גם לדעת שרק 40% מכלל אלא שיכולים להצביע במדינה הלכו להצביע היום.

Anna Karenina

New member
?!?!?!?!?!?

פעם הבאה, לפני שאת מגיבה, כדאי שתקראי קודם את הטקסט שעליו את אמורה להגיב, ואת תנסחי את תשובתך. קודם כל, אני פניתי לתלמידי ק"ש באופן הומוריסטי (הומור, את יודעת...משמע בדיחות, לא משהו שנלקח באופן רציני..), כי דלית שאלה אם היא יודעת אם הם לומדים היום או לא. אז אמרתי, שאם הייתי תלמידה, במקומם, לא הייתי הולכת ללמוד, כי כשיש הזדמנות חוקית לא ללמוד, אז למה לא לנצל אותה?? לא אמרתי דבר וחצי דבר על הבחירות, שגם אני, הלכתי להצביע אליהן, בדיוק כמוך, ילדה גדולה בת 17 שכמוך. תאמיני לי, שהתגובות המתנשאות שלך, ממש לא במקום, ובאמת כדאי שתקראי היטב לפני שתגיבי, ותעני לעניין, ולא סחור סחור. ורצוי גם לא לצטט משפטים מעיתונים/אינטרנט/ושאר מדיות, אלא לכתוב תשובות משלך. ("...40 אחוז מכלל האוכלוסיה..."), ועוד דומים. יפה מאוד שלמדת לצטט, אבל הבנת הנקרא אף פעם לא הזיקה. ועוד משהו קטן, אם אנחנו כבר עוסקים בהבנת הנקרא...יש לציין, ש"להצביע ולהשפיע" הן לא שתי פעולות. זו פעולה ותוצאה. אבל עזבי, חפיף...תמשיכי לנסות לדבר בניסוח הגבוה שלך, שבעצם לא קולע למטרה.

GeJuFan

New member
סליחה לא הבנתי שצחקת ולא התכוונת

ברצינות. ודבר שני כלל לא התנשאתי הייתי בטוחה שהתכוונת לכך שאין לך כוונה ללכת ולהצביע ושעוד ניסית לשכנע אחרים לעשות כמוך ודבר זה עיצבן אותי (זה גם דבר שכלל לא צריך לצחוק עליו). מה שהתכוונתי זה כשאני מצביעה אני מרגישה שאני משפיעה, שאני משנה משהו. ומי ציטט מהעיתונות ראיתי רק את ערוץ 22 היום, ושם היה רשום שרק 40% מכלל אוכלוסית המצביעים החוקיים במדינה ניגשו והצביעו בבחירות המקומיות היום, שזה דבר מאוד עצוב. אני מדברת "בניסוח גבוה" כמו שאת אומרת בגלל שככה לימדו אותי לדבר(מה לעשות שהורי וסביי וסבתותי ניסו להקפיד על שפה עברית צחה בביתם).

GeJuFan

New member
עוד לא יצא לי האמתי

יש לי מיליון דברים על הראש וחצי מיליון דברים לעשות סרטים כבר כמעט ואני לא רואה, במקרה שבוע שעבר ראיתי את הסרט החדש של ג'ורג'.

Anna Karenina

New member
ושוב, ושוב, ושוב...

כל הכבוד על השפה הגבוהה, באמת. אם היית מכירה אותי קצת יותר, (או מכירה אותי אפילו מעט..) היית יודעת, שגם אני, לא פחות ממך, מדברת בשפה גבוהה, כי ככה הורגלתי וכך דיברתי תמיד. ולא, לא ניסיתי לשכנע אף אחד לא ללכת להצביע, אלא פשוט השתמשתי בהומור. (הגדרה למשמעות המילה תמצאי בהודעה הקודמת). באמת, לא יזיק לחייך ולצחוק קצת, זה עוד לא הרג אף אחד. כמובן, שתוך כדי שימוש בשפה גבוהה. יום טוב, נועה.

king kazabubu

New member
שפה גבוהה שולטת...

הלוואי וכולם יחזרו לדבר כמו בימי הביניים... אוי. זה יהיה כל כך אבירי (אגב למי שלא יודע יש לי אובססיה לאבירים..)

Anna Karenina

New member
אין לי בעיה עם שפה גבוהה.

להיפך. גם אני משתמשת במילים גבוהות, ובקושי משלבת מילים שמוגדרות "סלנג", כי פשוט ככה אני. יש לי בעיה עם שפה גבוהה שמכוונת כנגדי, כמו שתהיה לי בעיה עם שפה רדודה שתכוון כנגדי.

למעלה