לראות את האושר

ענבל30

New member
לראות את האושר ../images/Emo13.gif

יש תמונות חדשות... הנה קולאז´ ראשון של רומי, זורחת באושר אינסופי על הנדנדה שההורים שלי תלו על עץ הזית בחצר ביתם... לראות ולהתמוגג...

ענבל30

New member
כתוב עליה edu-play

את המחיר אני אברר עם הורי... ואחזיר תשובה מאוחר יותר. הם רכשו אותה בהאנגר של מוצרי תינוקות במושב צרופה (בחוף הכרמל). זו נדנדה רב-שלבית (כמה מרשים
) ואפשר להוריד בגיל מאוחר יותר את המעקה הקדמי, ובגיל מאוחר עוד יותר את המשענת האחורית. הנדנדה טובה עד גיל 7

שירי ל

New member
ענבל כמה שהיא יפה!

ממש משגעת הבת שלך! איזה כיף שיש לכן מקום כזה שלו שאתן יכולות לבקר בו!

jole

New member
../images/Emo57.gif../images/Emo57.gif../images/Emo57.gifעל העיניים האלה../images/Emo104.gif

popo11

New member
../images/Emo104.gif איזה יופי !!!

רומי כל כך מתוקה, והנדנדה רעיון נפלא ! איך עשית את הקולאז ?

popo11

New member
../images/Emo104.gif ../images/Emo45.gif ../images/Emo70.gif ../images/Emo70.gif ../images/Emo70.gif

מתוך התמונות המפוזרות בפורום אני רואה שזה ממש מצליח לך (ואני כבר לא מדברת על רומי ... ) את עוסקת בזה באופן מקצועי ?

דיאנה1

New member
מקסימה ממש! באמת זורחת מאושר

הצחיק אותי הכיתוב על הקולז´. פעם היינו שרים "נד נד, נד נד, רד עלה עלה ורד"... היום מצטטים את "דיג דיג דוג".

ענבל30

New member
אני אוהבת את דיג-דיג-דוג ../images/Emo13.gif

יש לרומי את הדיסק - לא קלטת וידאו, כך שכשאנחנו שומעות אותו, זה כולל ריקודים, דיגדוגים, השתוללויות וזיופים בקול רם
חלק מהשירים נדבק לי כל כך, שאני לא מצליחה להפטר מזה אחר כך...

דיאנה1

New member
גם אני, זה אחד היותר טובים. יש לנו

גם את הוידאו לבית וגם את הקלטת ברכב. וגם אני תפסתי את עצמי מפזמת "חים, חים, מותק של ארנב"...

meira

New member
להישפך מאושר ../images/Emo99.gif

ענבלי - זורחת זו לא מילה. רומי מקסימה כמו תמיד. אני לא יודעת מי האבא שלה
אבל השילוב של שניכם הצליח מעל ומעבר

ענבל30

New member
תודה ../images/Emo9.gif

אבא שלה אכן נראה לא רע, והצבע של העיניים - ממנו. אבל רומי דומה 2 טיפות מים לאמא שלי (והבטחתי לא לצרף יותר תמונות היום
אז בהזדמנות אחרת) פשוט קופי! וכיוון שאמא שלי אישה יפה, ורומי מהממת, כולנו מרוצים
(אז מה אם היא קיבלה את האזניים הבולטות של אמא שלה?
אף אחד לא מושלם...
)

למעלה