נשארו פיינליסטים בודדים שיש להם סיכוי לזכות בחופשה חלומית בהוואי. היום בבלוגTV- בשעה 20:00 קמילה מארחת את המועמדים המובילים בתחרות "המירוץ להוואי". כולם מוזמנים.
וחדש בתפוז
מהיום אפשר לראות עם מי מדברים בצ'אט. צ'אט מצלמות חדש עלה בפורומים, המאפשר צפייה בו זמנית בארבע מצלמות שונות. מהיום ניתן לראות עם מי מדברים, גם בפורום. השירות עלה בצ'אטים בפורומים בלבד, ולא ניתן להגיע אליו דרך הצ'אט הרגיל.
ו.. ממ.. בקשר להודעה על פריקים.. פריקים זה לא כת השטן למי שעדיין לא הפנים... אני גם צימחונית... וגם עארסים מצטטים שירים... (בלבלי אותו! חחחח) חוץ מזה הפירוש של פריק זה פשוט חריג.. שונה.. אז אם אני מוגדרת כפריקית אז אני פריקית גאה... למה לי להיות כמו כלום?.. (איך אני שונאת את האנשים שאין להם חיים ונכנסים לפורום ואומרים דברים בלי קשר שהם יודעים שכולם יתנגדו אליהם... חח) בכל מקרה אני למשל לא מרגישה משוייכת לקבוצה כלשהי... אני פשוט עדי וזהו.. כי יש כל כך הרבה דברים כמו- פריקים היפים עארסים פרחות וכו' וכו'.... ומה עם מי שבאמצע?.. קיצר סתם בולשיט
אני מצטערת,../images/Emo187.gif../images/Emo182.gif
אבל כל העולם שומ את המוזיקה המסריחה הזו... ועובדה, אני פריקית צמחונית ויש לי חברה שהיא פריקית טבעונית איך אנחנו הורגים חיות? מי לא מתקלח? כולם מצטטים שירים, גם אלו שאינם פריקים...