לראות את מי שנוסע להוואי |

לראות את מי שנוסע להוואי | ../images/Emo47.gif

נשארו פיינליסטים בודדים שיש להם סיכוי לזכות בחופשה חלומית בהוואי. היום בבלוגTV- בשעה 20:00 קמילה מארחת את המועמדים המובילים בתחרות "המירוץ להוואי". כולם מוזמנים.
וחדש בתפוז
מהיום אפשר לראות עם מי מדברים בצ'אט. צ'אט מצלמות חדש עלה בפורומים, המאפשר צפייה בו זמנית בארבע מצלמות שונות. מהיום ניתן לראות עם מי מדברים, גם בפורום. השירות עלה בצ'אטים בפורומים בלבד, ולא ניתן להגיע אליו דרך הצ'אט הרגיל.

קרלוצה

New member
../images/Emo23.gifנ"ש שאלה לי לכל היודעים בדבר

ממתי ג'ניפר ומייקל הפכו להיות זוג במציאות?

הרמוני

New member
אני זוכרת שקראתי איפה שהוא

באיזה מדור רכילות שהם זוג "חדש וטרי" לפני בערך...ממ.. לא יודעת אולי חודשיים, נראה לי שבערך בתקופה שהתחילו לצלם את העונה השלישית. בכל אופן אם הם זוג למה הוא אף פעם לא בא איתה לשום טקס\אירוע, תמיד רואים אותה לבד!

נוש 18

New member
הרי ג'ניפר הייתה נשואה עד לא מזמן

לסקוט פולי. ולפי הסיפורים הם התגרשו בגלל מייקל, אז אני חושבת שאם דבר כזה היה קורה לכם גם אתם לא הייתם רוצים להראות כדי שכולם ידברו וירכלו(לא שעכשיו לא עושים את זה...) יכול להיות שהם פשוט נמנעים מרכיליות עד שכל הסיפור יירגע...

בעיקרון גם אמרו שמייקל לא אוהב

את כל הפרסום... לפחות זה מה שאני הבנתי..

קרלוצה

New member
ככה זה נראה.....

באמת כי מייקל באמת לא מרבה להצתלם בלי קשר לג'ניפר... לא מזמן היה ראיון איתו באליאס-מדיה ושאלו אותו שם איך היחסים שלו עם ג'ניפר משפיעים על העבודה? ואיך הם ביום יום ביחד? הוא היה חמוד ואמר שהיא מקסימה ושהוא מאושר איתה, הוא אמר גם שהיא בדר"כ מבשלת כי היא מבשלת טוב והוא עושה את הקניות ואת הכלים כי הוא לא בשלן גדול

קרלוצה

New member
כן ממש חמודים!!!../images/Emo99.gif

גם שאלו אותו אם זה לא מוזר להם עכשיו שבעונה הזאת הם לא ביחד כזוג "סיד ווהן" ושבמציאות כן? אז הוא אמר שקצת אבל זה לא כזה נורא ושהם היו ידידים המון זמן לפני שהפכו לזוג במציאות ונשארו כאלה כך שזה רק תורם לזוגיות שלהם ושהוא מאושר

למעלה