לראות את נאפולי ולמות.....

לראות את נאפולי ולמות.....

נכון - 4 וחצי שעות של פקק הלוך נכון - יותר מ-5 שעות של פקק חזור..... אבל הגשמתי חלום....
Hello Is there anybody in there Just nod if you can hear me Is there anyone at home Come on now I hear your feeling down I can ease your pain Get you on your feet again Relax I'll need some information first Just the basic facts Can you show me where it hurts There is no pain, you are receding A distant ship smoke on the horizon You are only coming through in waves Your lips move but I can't hear what you're saying When I was a child I had a fever My hands felt just like two balloons Now I've got that feeling once again I can't explain, you would not understand This is not how I am I have become comfortably numb I have become comfortably numb O.k. Just a little pin prick There'll be no more aaaaah! But you may feel a little sick Can you stand up I do believe its working good That'll keep you going through the show Come on it's time to go There is no pain you are receding A distant ship smoke on the horizon You are only coming through in waves Your lips move but I can't hear what you're saying When I was a child I caught a fleeting glimpse Out of the corner of my eye I turned to look but it was gone I cannot put my finger on it now This child is grown The dream is gone And I have become Comfortably Numb וכן - רק עכשיו חזרתי הבייתה...... אבל זה היה שווה כל רגע.

shaniza

New member
../images/Emo12.gif 5 שעות??

היית צריך לנסוע דרך בילו... בהלוך- ללא פקקים בחזור- פחות משעה (לא כולל המשימה הקשה של יציאה מהחניון שארכה שעה וחצי) הוא לא ביצע את השיר שהכי רציתי לשמוע
Hey you, out there in the cold Getting lonely, getting old Can you feel me? Hey you, standing in the aisles With itchy feet and fading smiles Can you feel me? Hey you, dont help them to bury the light Dont give in without a fight. Hey you, out there on your own Sitting naked by the phone Would you touch me? Hey you, with you ear against the wall Waiting for someone to call out Would you touch me? Hey you, would you help me to carry the stone? Open your heart, Im coming home. But it was only fantasy. The wall was too high, As you can see. No matter how he tried, He could not break free. And the worms ate into his brain. Hey you, standing in the road Always doing what youre told, Can you help me? Hey you, out there beyond the wall, Breaking bottles in the hall, Can you help me? Hey you, dont tell me theres no hope at all Together we stand, divided we fall.

כן כן ... 5 שעות

אז א' - נסעתי דרך בילו.... ו-ב' - בשלב מסויים חשבתי שעדיף להשאר לישון באוטו - וזה בלי העניין של השעה וקצת שלקח לי למצוא אותו בכלל... ויש שמועות שחלק לא קטן מהשירים היו פלייבק - אבל אני מתכחש לשמועה הזאת....

magenta73

New member
אני לא הלכתי בסוף...

לא יודעת למה, אולי לא רציתי לשבור לי את האגדה... שמחה שנהנת. (נ.ב. הוא שר שירים מהחומה? חשבתי שרק מהדרק סייד...)

ברור !!! היו המון מ"החומה"

כן יש משהו בזה - כל עוד מיתוס הוא משהו אמורפי - הוא נשאר מיתוס... היו כמה רגעים שם (שהייתי ממוסמר לפקק....) שאמרתי לעצמי בשביל מה זה היה טוב ? מה היה רע לשמוע את זה ברדיו או לראות ב- DVD ? יחסוך לי את כל העומס, לחץ, קהל, רעש ובעיקר כסף.... וכל מה שראיתי זה בקושי במה (ממרחק של 300 מטר קו אוירי...) ומשהו קטן קטן שנראה כמו מישהו שדומה לרוג'ר ווטרס... אבל אני יודע שאם לא הייתי נוסע - הייתי מתחרט על זה כל החיים - ואני כאמור - מעדיף להתחרט על משהו שעשיתי ולא על משהו שהייתי יכול לעשות.... ובכל זאת - כל החוויה היתה מדהימה.

shaniza

New member
האמת?

לדעתי... רק בשביל ההדרן שהוא נתן היה שווה להגיע אבל על החוויות שלי מהמופע אני מפרטת במקום אחר

magenta73

New member
נ.ב.

וזה רק בגלל החוקים המעצבנים של תפוז אתה חייב לכתוב את זכויות יוצרים על השיר... (מי כתב/שר) אחרת אני אצטרך למחוק.

בבקשה (לא ידעתי ../images/Emo13.gif )

מילים (!!!) ולחן - דיויד גילמור (!!!) השיר היחיד באלבום "החומה" שגילמור כתב והלחין - כל השאר נכתבו ע"י ווטרס לכן - הביצוע של השיר הזה ב - "in the flash" קיבל עיבוד קצת אחר (יותר בלוזי) מבית מטבחו של גיטריסט הבלוז סנואי וויט. (C) - כל הזכויות שמורות ל"פינק פלויד" - ווטרס/גילמור

היה גדול, וזה מה שחשוב...

האוירה בהתחלה, הכרות עם אנשים חדשים... ואז דורסים אותך כדי להתקדם לבמה, ובהפסקה דורסים אותך כדי להגיע לשירותים וחוזר חלילה ...אבל היה שווה כל רגע. הנסיעה...זה כבר לא ממש קשור...לא?

תמיד בראיה לאחור

זוכרים את החוויות הטובות - סינדרום "סיר הבשר" (כל הזכויות (C) שמורות לתנ"ך ול-BULB שהזכיר אותו לפני זמן מה...) בהחלט עכשיו - אחרי שינה טובה, מקלחת, גלון קפה שחור... - מי זוכר את הנסיעה ?

Martinigirl

New member
שמחה שנהנית ../images/Emo13.gif

והגשמת חלום, איזה כייף
ועוד יותר שמחה, שהשמעת לי את ההופעה דרך הסלולרי שלך
, כי לא הייתי שם

Vdrums

New member
מגניב, אני אראה אותו רק באוקטובר

אבל עד אז, עוד חודשיים אני ברד הוט צ'ילי

למעלה