לא ראיתי וממילא לא השתגעתי .לראות ולא להשתגע?!
חחח, נכנסתי לכמה רגעים אבל זה לא בשבילי . בכל מקרה לא רציתי להשתגע.מזלך! או חוסר מזל שלא ראית!!
צריך לאהוב כדי להנות.חחח, נכנסתי לכמה רגעים אבל זה לא בשבילי. בכל מקרה לא רציתי להשתגע.
ראיתי נהנתי מכל צעד, ומהתלבושות.
אני אוהבת הוי טנגו טנגו כפר סבאראיתי נהנתי מכל צעד, ומהתלבושות.
נחמד, אבל לא יותר, היו להם הרבה פלטות.
אתה בדיוק כמו החייזר דויד דביר שחושב שמבין בריקודים סלוניים ומקשקש את השכל ומתווכח עם אנה ארונוב שזהו תחום התמחותה, בדיוק כמו שהוא חושב שבשל כל הבוטוקסים שלו, הוא בחור צעיריש לך דעות משונות ואיני מתכוון להתווכח עם "מומחית" כמוך, סורי!!!
היות ועברת לעניין הגוף ארשה לעצמי גם לעשות זאת.
מטומטמת שהמציאה את ריקוד הפסודובלה חתונות בו בני הזוג מתנגשים חזה אל חזה,
ועוד לצלילי להקת אבבא, נותנת ביקורת עם הגדרת של חייזר זו בושה לאינטליגנציה של ילד בכתה א'.
חיפשת אותי ומצאת, אם תמשיכי בשיטה הזו לא ארפה ממך!!!
"חיפשת אותי ומצאת, אם תמשיכי בשיטה הזו לא ארפה ממך!!!"היות ועברת לעניין הגוף ארשה לעצמי גם לעשות זאת.
XXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXX (נערך ע"י מנהל)
חיפשת אותי ומצאת, אם תמשיכי בשיטה הזו לא ארפה ממך!!!
כן, איומים! יש לך בעיה? תגיש תלונה בבית הדין הבינלאומי בהאג!!"חיפשת אותי ומצאת, אם תמשיכי בשיטה הזו לא ארפה ממך!!!"
איומים?
הוא הפנים שלא המצאתי שום ריקוד, זה שהבנת הנקרא שלו לא משהו למרות שלא רק אני הסברתי לו את זה, צריך לבוא בטענות רק אל עצמו."חיפשת אותי ומצאת, אם תמשיכי בשיטה הזו לא ארפה ממך!!!"
איומים?
קשה מאוד ש"תרדי" לרמה שלי!!! בכדי ל"רדת" לרמה שלי את חייבת מאוד להתאמץ ולתפס הרבה מאוד מדרגות!!!הוא הפנים שלא המצאתי שום ריקוד, זה שהבנת הנקרא שלו לא משהו למרות שלא רק אני הסברתי לך את זה, צריך לבוא בטענות רק אל עצמו.
להבדילו, אני לא קראתי לך בשמות גנאי, אבל זה לא מפתיע אותי, השלב הבא יהיה לאיים עלי ברצח, לא?
לא ירדתי לרמה שלו והשארתי זאת לאחרים.
לנוחיות הקהל מצרפת את השרשור המדובר שבו הוסבר לו מה זה פסודובלה חתונות:
לפני כמה שבועות עלה פה נושא ריקודים
חטפתי שטיפה, אך באמת לא זו הבעיה ואיני מחפש, חלילה לריב, באמת!!! אך ראו בקישור המצורף מהו ריקוד פסודובלה ספרדי אמיתי ויפהייפה, בלי הרמות ובלי שטויות.פסודובלה ספרדי מפסיטבל בספרדwww.tapuz.co.il
לא ידעתי שאתה יודע לכתוב בלשון סגי נהור, תמשיך, אולי בצעדי ריקוד יהיה לך קל יותרקשה מאוד ש"תרדי" לרמה שלי!!! בכדי ל"רדת" לרמה שלי את חייבת מאוד להתאמץ ולתפס הרבה מאוד מדרגות!!!
אך אל תדאגי ואל תתאמצי, מתוקה, לא תצליחי ממילא!!!
אכן הוא הפנים שאת בדיוק כמו שכתבתי!!!
מי שמדברת על חייזרים מלכת היופי ורקדנית ממלכת החייזרים הרוקדת פסודובלה שלאתה בדיוק כמו החייזר דויד דביר שחושב שמבין בריקודים סלוניים ומקשקש את השכל ומתווכח עם אנה ארונוב שזהו תחום התמחותה, בדיוק כמו שהוא חושב שבשל כל הבוטוקסים שלו, הוא בחור צעיר
איך הבנת שהוא חושב את עצמו למבין בריקודים? הוא העלה בה"כ סרטון . מדוע לכתוב לו "אתה בדיוק כמו החייזר דויד דביר לחייזר"?!אתה בדיוק כמו החייזר
דויד דבירשחושב שמבין בריקודים סלוניים ומקשקש את השכל ומתווכח עם
אנה ארונובשזהו תחום התמחותה, בדיוק כמו שהוא חושב שבשל כל הבוטוקסים שלו, הוא בחור צעיר
את באמת שרופה!!!נחמד, אבל לא יותר, היו להם הרבה פלטות.
ציפיתי מזוג שנבחר יותר לשלמות.
גם בארץ, מתחילים ללמוד ריקודים סלוניים בגילאי 4-5 ומגיל 7 כבר משתתפים בתחרויות, הרמה הרבה יותר גבוהה מהריקוד הזה.
לפני כעשור במסגרת התוכנית רוקדים עם כוכבים, היו 2 פרקים על ילדים, הבדל בין יום ולילה לצורה שהם רקדו לעומת הריקוד הזה.
גילוי נאות: אני שרופה על טנגו ארגנטינאי ולא בצורה שהם רקדו.
אם מבחינתך ילדים בני 8 מייצגים סופר רקדנים ארגנטינאים!!! אני אתאפק לא לכתוב את דעתי לקביעה זאת שלך, במיוחד לאור סימני הקריאה המרובים שמדגישים עבורי שאתה רואה ילדים בני 8 ליותר בוגרים ממך כיאה לילד בגן.את באמת שרופה!!!
חכמולוגית בפרוטה שחוקה, מקור הטנגו הוא בארגנטינה ואת ה _ _ _ _ _ _ת מטילה ביקורת על סופר רקדנים ארגנטינאים!!!
במחשבה שניה, חמודה, מסתבר שאת צודקת בקשר לפסודובלה!!!
בררתי באתר ספרדי שמיועד לברור על ריקודים ייעודיים ואכן קיים ריקוד כזה שדופקים חזה בחזה,
לצלילי אבבא פסודובלה, אך בספרד ארץ המוצא של הפסודובלה, הריקוד חזה בחזה נקרא "ריקוד בתי הקברות"
זה ריקוד מסורתי בהלוויות של טיפוסים מוזרים שחולמים להיות רקדנים.
סיימת כבר גנון??אם מבחינתך ילדים בני 8 מייצגים סופר רקדנים ארגנטינאים!!! אני אתאפק לא לכתוב את דעתי לקביעה זאת שלך, במיוחד לאור סימני הקריאה המרובים שמדגישים עבורי שאתה רואה ילדים בני 8 ליותר בוגרים ממך כיאה לילד בגן.
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.