לראות ידיים בחלימה?

לראות ידיים בחלימה?

כבר זמן מה שאני מנסה לראות ידיים בחלימה ומניחה שאולי אני עושה את זה ולא זוכרת. כיוון שאני לדברי אחרים - חולמת- אני מנסה לראות את הידיים בזמן ערות כי גם אז אני נמצאת בחלימה לרוב - אולי. בכל אופן בזמן שנת הלילה שלי פתחתי עיניים תוך כדי חלימה, הנחתי את הידיים מול הפרצוף כדי לראות אותם, נבהלתי, העפתי את הידיים משדה הראיה שלי בגלל הבהלה ואז עשיתי את זה שוב ושוב כשאני עוצמת עיניים ופוקחת אותם שוב כדי לראות את הידיים שלי - זה נחשב לראות את הידיים בחלימה? כי אפשר להגיד שכשפתחתי עיניים יצאתי מחלימה, או שלא...?

nivinivini

New member
גם אם ראית באמת או לא, התרגיל שאת

עושה, הידיים מול הפרצוף, בסופו של דבר יוביל לזה. פתחת את העיניים הפיזיות או שאת לא ממש בטוחה?(זה מתערבב לפעמים). ממה נבהלת?

אני די בטוחה שפתחתי את העיניים

הפיזיות, אבל אני לא יכולה לדעת בוודאות. אין לי מושג מה גרם לבהלה... כשראיתי את הידיים קרובות לפרצוף נבהלתי ממש. תודה

o fri

New member
קרה לי משהו דומה

בגלל זה נדמה לי שהיית עדיין בחלימה כשזה קרה, כך או כך. מעבר לזה חלימה קורית גם בערות, זה אני יודעת. אבל חוץ מזה אני מה-זה לא מבינה בחלימה.

o fri

New member
"כך או כך"=

אם פקחת את העיניים הפיזיות או לא.

נ ו ל י ה

New member
קרה גם לי משהו דומה, אבל לא בידיים.

-------מאוסף הסיפורים האמיתיים של נוליה------ יום אחד, בת זוגי הסתכלה עלי כשאני מהלך ערום בבית, והעירה הערת אגב לגבי הישבן שלי, היא אמרה שאני צריך להשמין טיפה, על מנת שהישבן שלי יהיה יותר מלא. שלושה ימים לאחר מכן, ההערה שלה עדיין היתה מנקרת במוחי, ומתוך תסכול הלכתי ערום לאחד החדרים של הבית שלי ששם היתה מראה גדולה מותקנת על הקיר ניסיתי להסתכל על הישבן שלי, ולא יכולתי בגלל מגבלה תנועתית של חוליות הצואר שלי (כמה שנים לפני כן עברתי תאונת דרכים קשה למדי, ונשארו לי נזקים בחוליות הגב והצואר) כמה שלא ניסיתי להסתכל על הישבן שלי לא הצלחתי. בלילה כשישנתי, קם בי איזה צורך פתאומי ללכת לחדר עם המראה ולנסות שוב להסתכל על הישבן שלי. התעוררתי והלכתי לחדר, ניגשתי למראה הסתכלתי לאחור על הישבן שלי, וראיתי באמת שאני צריך להשמין טיפה על מנת שהישבן שלי יראה יותר יפה. חזרתי לישון. בבוקר, כשהתעוררתי, חשבתי לעצמי בפליאה איך זה יכול להיות שאני קמתי בלילה, וראיתי במראה את הישבן שלי? זה לא נראה לי הגיוני. רצתי לחדר עם המראה, הורדתי את הבגדים, וניסיתי שוב להסתכל על הישבן שלי, ושוב לא יכולתי בגלל אותה בעייה בצואר. אתם יכולים להגיד שזה היה חלום, אבל אני זוכר את הישבן שלי בבהירות כזו גדולה, שאין סיכוי שזה היה חלום.

הממממ

מה זה אומר חלימה בזמן עירות? איך בדיוק? את יכולה להרחיב על כך? אני לא יודעת אם הסתכלת על הידיים בזמן ש"ישנת" או שכבר התעוררת. לא ברור לי מההודעה
בכל אופן, כשאת מגלה שאת חולמת, את אמורה לשמר את סביבת החלום ולנסות להסתכל בכפות הידיים ושוב בסביבת החלום ושוב בכפות הידיים. זה בהיר יותר כרגע?

נ ו ל י ה

New member
א.ב של חלימה.

כשאת בחלימה, החלק הישן שבתוכך יודע שאת ערה, והחלק הער שבתוכך יודע שאת ישנה.. כלומר, הגוף קפוא לגמרי, ואין את יכולה להזיז אפילו שריר קטן אחד באצבע הקטנה של הרגל, אבל את, נשארת מודעת לעצמך ולמה שקורה לך.

נ ו ל י ה

New member
עוד משהו נוסף.

המודעות הזאת בחלימה, היא אינה המודעות של היום יום, אלא מודעות יותר צרה יותר, כלומר את מודעת רק לעצמך ולסביבה הקרובה לך, ואין את יכולה לתת את הדעת על דברים אחרים.

למעלה