לראות-כדי להאמין!!!

flowerboy69

New member
לראות-כדי להאמין!!!

היום הייתי בתל אביב ובימי שלישי יש שם מן שוק כזה באיזר המזרקה של דיזינגוף ומוכרים שם כל מיני דברים.יש דוכן אחד שמכר כרזות של להקות תקליטים דיסקים ודיוידי.התברר שהמוכר אוהב את הפלויד מאוד והוא מכר 5 דיוידי של הפלויד-3 הם אנטולוגית קטעים בין 67 ל 83 אחד זה ההופעה בסן פרנסיסקו בשנת 70 ואחד אנטולוגית קליפים של ווטרס.לקחתי אותם וחשבתי לעצמי שבטח אני יתקל פה באכזבה קשה של דיוידי באיכות נמוכה צליל ירוד וקטעים לא מעניינים.לא תאמינו-משהו מדהים פשוט!!!דיוידי ברמה גבוהה מאוד עם תפריטים ומידע על כל שיר באיכות תמונה וצליל מדהימים.ועזבו את כל זה...איזה צילומים... יש שם קליפים וקליפים שהוקלטו לכל מיני רשתות טלביזיה בעולם...קטעי הופעות יש שם את הראיון המלא מהביביסי שבו המנחה שואל את סיד "למה הכל חיב להיות ככ רועש?"... ועוד קטעים שצולמו לתוכניות שונות...יש שם את jageband bluse(לא זוכר איך כותבים) בגרסה שבה רואים את סיד ממש לפני שהוא התפרק סופית הוא עומד ושר ורואים שהוא בכלל לא שם באמת...בקיצור חוייה יוצאת דופן.בדיוידי של סן פרנסיסקו יש את כל ההופעה של "שעה עם פינק פלויד" וקליפים כבונוס.בדיוידי של ווטרס יש קליפים שלו לשירים מאלבומי הסולו וגם קליפ של last boys colling וקטע שבו הוא מנגן את brain damade-אני לא זוכר אם זה הקטע שמופיע בדיוידי של ה dark side בקיצוררר...כדאי לראות את הדברים האלה זה משהו של פעם בחיים...

אני שמחה שהשגת את הפריטים האלו

ואני מזכירה לך, בפעם המאה אולי, שאין לתת כתובות למקומות בהם ניתן לרכוש בוטלגים. זה אסור. אתה יודע את זה כמובן, ולכן לא מובן לי מדוע החלטת, שוב, לעבור על התקנון. אני לא מוחקת את השרשור רק משום שהיו תגובות - אבל אל תענה להן מעל גבי הפורום, בבקשה.

flowerboy69

New member
לא הסברתי נכון

המקום או הדוכן מוכר דיסקים ותקליטים.ואם ממש נחמדים אז אפשר לגלות יותר מזה...בעיקרון הוא מוכר כרזות של להקות ותקליטים יד שניה ויש לו דברים נחמדים של הפלויד ומי שרוצה לבוא לשוק הזה יש שם הרבה דברים נחמדים תכשיטים בגדים ועוד זה בימי שלישי ושישי מאוד נחמד שם

flowerboy69

New member
לאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאא

מקום תמים ביותר אין שם כלום לא חוקי הכל כשר אפילו רבנים קונים שם תקליטי חסידים ואחר כך כולם מניחים תפילין יחד...:)

למעלה