לראות שלג....

google1

New member
לראות שלג....

מכיוון שאנחנו מהמרכז, מה דעתכם על טיול לראות את השלג (אם יירד) יש המלצות לאן לסוע? טיפים חוץ מבגדים חמים?
 

Iris-1

New member
תעשי טיול כייף כזה............./images/Emo113.gif

תתחילי בצהריים ביום חמישי לנסוע לכיוון הצפון. תתמקמו בצימר או משהו דומה באזור קרית שמונה. למחרת בבוקר ממשיכים בטיול עולים עוד יותר צפונה לא חייבים להגיע לחרמון. אפשר להסתפק במגד´ל שמס שם בערך מתחילים לראות כבר את השלג ואפילו קודם אם אני לא טועה. בכל מקרה במגד´ל שמס את יכולה לקנות פיתות דרוזיות, לבנה ועוד. זה טעים לאללה. אם תגיעו לאזור השלגים לקחת המון שקיות ניילון לגלישה וגם לצפות את הידיים לפני שמכניסים לכפפות. וכנ"ל גם לרגליים. טיפ נגד רגליים קפואות לשלג: גורבים שני זוגות מכניסים את הרגל לתוך ניילון (אפשר של סופר ולבדוק שהוא לא נקרע) ואז לתוך המגפיים עדיף מגפיים כמו של ילדים מגומי גם למבוגרים. חובה צעיף ואם אפשר כזה שסבתות היו נוהגות לסרוג פעם וגם כובע גרב כמו של החיילים. להצטייד בכמה תרמוסים של מים חמים ועם המון קפה/מרקים לכל הנסיעה. טיול נעים וחוויות נא לא לשכוח לספר לנו. דרך אגב עשיתי את זה לפני שנתיים והילדות שלי מאד נהנו והתאכזבו רק מהקטע שעזבנו את השלג מהר מדי.
 
בדרך חזרה הביתה

בסוף הבילוי בשלג, תיכנסו לחמת גדר (לדעתי בחלק מהימים פתוח עד 11 בלילה), ו...תפשירו במים החמים. יש שם כמובן עוד אטרקציות לבילוי. תהנו.
 

אמיר.

New member
עם כל הכבוד לגליל ולגולן

שאהובים עלי מאד... ירושלים בשלג - זו חויה יפה מאד... (אבל גם צפופה....)
 
איזה כיף לכם!! ../images/Emo20.gif

אנחנו נחכה לשנה הבאה כשברבר כבר תלך, נראה לי יותר שווה. תעשו חיים!
 

odeia

New member
היום, אחה"צ לקחנו את הילדה מהגן

והילדה אומרת - אני רוצה לנסוע לשלג, אז נסענו, עלינו לרמה עד מעל לבניאס, הלאה הדרך חסומה. הילדה עם 2 שכבות בגדים, בלי כפפות זה לא טוב לשלג, לשמור כפפות חמות לאחרי השלג. עשינו בובת שלג, הצטלמנו, מזל שהגיעו חברים עם מצלמה, כי אצלנו זה היה ספונטני, ואחרי שהילדה "גנבה" שלג מהמפלסות והשופלים ואחרי שיכנועים רבים ירדנו בחזרה למטה, נכנסנו לאכול בדגי דפנה ונסענו הביתה, לקרית שמונה, הגענו לחניה והנה יש לנו שלג במגרש החניה. אם רוצים טיול של יותר מיום - רצוי ללכת לצימר בסביבה, הם שמחים לאורחים.
 

google1

New member
יש מה לעשות בסופ שבוע בצפון?

בכדי לראות שלג? מצד שני כל כך קר והאם יהיה לנו מה לעשות מעבר לשלג.... יש המלצות לצימרים קרובים לשלג?
 

odeia

New member
ישנם מלא צימרים בסביבה לשלג בצפון

את רק צריכה לתת קריאה, לשלוח לי מייל או מסר ואתן לך מספרי טלפון של צימרים בסביבה שלי (קרית שמונה)
 
למעלה