לראות תמונות של המצלצל בTREO650

גולי36

New member
לראות תמונות של המצלצל בTREO650

מבקש לדעת אם אפשר לראות תמונה של מי שצלצל אלי כמו ב TREO 600

גולי36

New member
תמונות בטריו 650

אני מקבל בזמן שמצלצלי רק שם ותאריך אני רוצה לראות גם תמונה של המצלצל יש לי אלבום תמונות של המעודפים

xtr a

New member
1. לחץ על אנשי קשר (contacts)...

2. בחר את איש הקשר. 3. בחר עריכה. 4. במסך העריכה יש "שדה" תמונה עם דמות מושחרת, בחר אותה. 5. נפתח חלון עם 2 אפשרויות: מצלמה- לצילום בו ברגע. תמונות- לבחירה מתמונות קיימות במכשיר או בכרטיס הזכרון. * אפשר לבצע את כל הנ"ל בעזרת הסטילוס ("העט"), או בניווט נוח בעזרת הלחצן עם ארבעת החיצים (לחצן הניווט), השדה בו אתה נמצא מודגש, מקבל מסגרת כחולה, ל"הפעלה" של השדה לוחצים על כפתור הבחירה- במרכזו של לחצן הניווט.

גולי36

New member
תמונות בטריו 650

השאלה עם בזמן הצלצול אני יכול לראות את תמונת המצלצל

sschiller

New member
גם אצלי צצה הבעיה

חלק מהאנשים שנמצאים ב CONTACTS לא מופיעים כמזוהים שמתקשרים אלי. חקרתי את הנושא ובפורומים בחו"ל ניתנה העצה להוציא את הסוללה, לאפס את ה NTFS ואז להטעין את הכל מחדש האם מישהו נתקל? ניסיתי גם להכניס תכנת צד שלישי כמו RINGO וגם היא מזהה חלק מהאנשים וחלק לא.

גולי36

New member
תמונה בצלצול ב טריו 650

אני שואל שוב עם ניתן לראות על מסך טריו 650 את תמונת המצלצל בזמן הצילצול כמו בטריו 600 לשתול תמונה באנשי קשר אני יודע.

גולי36

New member
טריו 650

אני חושב שאם ניתן ב 600 אז יש דרך גם בטריו 650 אז איך ?

גולי36

New member
,טריו 650

נכון שקיבלתי תשובהותודה על הרצון לעזור אבל לצערי בזמן הצילצול אני עדיןלא רואה תמונה רק את שם המצלצל

xtr a

New member
נסה לחזור על התהליך, אם עדיין לא...

...יעבוד פנה לתמיכה של פאלם (במייל דרך האתר שלהם) ושאל אותם. למיטב ידיעתי, במידה והגדרת תמונה למישהו מאנשי הקשר, אתה אמור לראותה בזמן שהנ"ל מתקשר.

למעלה