לראשונה אני מגיש תלונה על עוגמת נפש

לראשונה אני מגיש תלונה על עוגמת נפש

לראשונה אני מרגיש פגום בנפשי בגלל שblack_magic לא תייחסת עליי יפה יכולתי להתלונן עלייה להנהלת פורום ומיד ימצאו מחליפה כבר שלחתי לה שתי הודעות ,והיא לא התייחסה להודעות העלו זה ממש מגעיל ביחסה של black_magic שלי היא נערה בת 16 וצריכה ללמוד על יחס למבוגרים בעוד 14 שנה היא תגיע לגילי ותבין על התנהגותה שהתייחסה עליי ואני שם לב שהיא משקרת לי שאין לה זמן בשביל לענות על כל הודעות ,והיא כן עונה ,לכלכם ורק לי לו משום שאני נראה לה כמפגר או משהו דעו לכם שעולם חרשים היא עולם קטן ,ואני יכולתי לספר מי היא אני חזרתי אז רק בשביל להגן עלייה מפני איומיים של פלשתני ואף הגישתי תלונה אז להנהלת פורום כלומר התחשבתי בה והיא אומרת שאני ניודניק ואני לא מבין אותה אז black_magic ראי הוזרהת אני לא אעשה לך כלום פשוט אתלעם ממך ולא ארשום פה הודעות עד שארגע אז בבי ובהצלחה לך דרור חביה

בבקשה לגושים אחרים

לא להתערב ,תשאיר לה להגיב כדי להרתיח את דמי עמכם תודה תאמינו לי שקשה לי לישן בגלל מצב כזה

בבקשה לגושים אחרים

לא להתערב ,תשאיר לה להגיב כדי להרתיח את דמי עמכם תודה תאמינו לי שקשה לי לישן בגלל מצב כזה

בבקשה לגושים אחרים

LordNor

New member
אתה לא תצליח לשכנע את הנהלת

הפורמים ששלי פוגעת בך... וזה גם לא יעזור... על דברים כאלה אין טעם ללכת ולהתלונן אתה צריך מספיק הוכחות שהיא לא מתאימה לנהל את הפורום.. דוגמא להוכחה: נגיד ששלי תקלל אותך הרבה פעמיים סתם ככה זו סיבה טובה... או שהיא מוחקת הודעות מהפורום סתם ככה זה גם סיבה... לפי מה שתיארת את המצב.. אין טעם להתלונן כי הנהלת הפורמים לא תחזיר לך תשובה.. וסתם תבזבז את הזמן שלך...

ביקשתי לא להתערב

דמי כבר רותח כולי ואת כזאת לא ידועת לכתוב ולא לקרוא עברית תקראי שוב ,ותראי מה כתבי שלא אעשה כלום ןשלי כזות קללנית ממש מגעילה לא ברמה שלה בבקשה תמשיכו לא להתערב

black_magic

New member
אם ככה אתה מדבר

אני יכולה לחסום אותך מהפורום! אני לא מבינה מה אתה רוצה ממני??? עניתי לך! אתה פשוט שולח עוד ועוד הודעות על אותו נושא ואני עונה לך בקיצור פעם אחת.. ואתה סתם מתעקש.. לפני שאתה נכנס לפורום הזה תקרא טוב טוב איך קוראים לו "נוער לקוי שמיעה".. אתה צריך להגיד בכלל תודה שאני מרשה לך להתכתב בפורום הזה למרות שהוא ממש לא מתאים לגילך! מצידי תפנה להנהלת פורומים, תתלונן עלי.. אבל תאמין לי, שהם לא ימצאו שומדבר פסול במה שאני עושה.. כי אני בסה"כ מנסה להתנהג בצורה דיסקרטית! בפעם הבאה תחשוב טוב לפני שאתה פותח עלי פה! בלאק מג´יק הנזעמת!

למעלה