לראשונה בחיים

חן (*_*)

New member
לראשונה בחיים

היום הבחירות, חלק מאיתנו מקדימים להצביע אחוזים תחושת שליחות, שמחים להשתתף בקביעת המדיניות, חלק אחר, פשוט ממלא את חובתו הלאומית, -כי צריך. יש מאיתנו, חדורי רוח קרב, פעילי מרכזי המפלגות למיניהן, עושים מאמץ של הרגע האחרון להשפיע על המצביעים להטות קולותיהם למפלגה "שלהם". יש גם אנשים, שיושבים בבית, או מנצלים את יום השבתון לטיולים ופיקניקים עם משפחה וחברים- "יש מספיק אנשים שיצביעו, הקול שלי לא יוסיף ולא יגרע, מאומה" . היום, לראשונה בחייו, בני הלך לקלפי להצביע. האפרוח הזה, שרק אתמול נולד, הלך להצביע. שייוווו.....לראות אותו- התארגן כמו לפני פגישה עם חברה אהובה- התקלח, התבשם, סידר שערו קוצים(רק שלשום הסתפר וויתר על מחלפות תלתליו), לבש ממיטב מחלצותיו, ויצא מהבית בחיוך ובחגיגיות. הלך רק לזמן קצר, כדי להצביע, אך התחושה הייתה שהילד עם התלתלים הלך, ופתאום ניצב לפני, גברבר ממש. ורק לחשוב שביום ראשון הוא מתגייס לצבא........

תלתלית

New member
איזו אמא מתוקה את.

להצביע בפעם הראשונה אומר שאני כבר גדולה אני זוכרת שבחרתי גם בגדים זה היה כשלמדתי לבחינה קשה להיפרד מהשיער לפני גיוס.. שיהיה המון בהצלחה, ושירות מהנה.

חן (*_*)

New member
תודה תלתלית ../images/Emo140.gif

אכן מרגש, אך גם מעמד קשה זה רגע, בו פתאום עיכלתי (ירד האסימון
) שבעצם, יש לי ילד גדול, או יותר נכון, כבר לא ילד.

Mוניk

New member
../images/Emo24.gifחן מאמי../images/Emo23.gif

חן כמה מרגש תיארת את הצבעתו של הנער וביום ראשון הוא יהיה בצ.ה.ל כבר מוכן בשיער קצוצ להודיר את בגדי הנער ללבוש את מדי צ.ה.ל. ולהיות חייל אמא, אמא, את הינקת אותי, את פינקת אותי, את הבאת אותי, אמא,אמא, את פינקת אותי, את הבאת אותי, את. אם פתאום מלאך יופיע, אל חדרי יבוא בלאט, בואי אמא, בואי אמא, ותיראי אותו גם את. שמור על עצמך, אל תהיה גיבור, כל החיים עוד לפניך שמור על עצמך, ורק אל תשכח לזכור שכל הזמן חושבים עליך שמור על עצמך, אל תעשה שטויות, כל החיים עוד לפניך שמור על עצמך, אוהבים אותך מאוד, וכל הזמן חושבים עליך שמור על עצמך, אוהבים אותך מאוד, וכל הזמן חושבים עליך גיוס קל ונעים צא בשלום שוב בשלום אלוהים ישמור אותך
בן יקר
חן לך ולבן
מוניק

חן (*_*)

New member
תודה נשמה../images/Emo23.gifתגובתך מרגשת../images/Emo140.gif

איך שהם גדלים לנו........ לא קצת מהר מידי???

למעלה