לראשונה- יארומיר יאגר באליפות העולם

HebrewHockey

New member
לראשונה- יארומיר יאגר באליפות העולם

בפעם הראשונה בקריירה שלו ב-NHL מוצא את עצמו יארומיר יאגר מחוץ לפלייאוף. לפיכך מחליט הכוכב הצ´כי לשחק, לראשונה אי פעם, במדי צ´כיה באליפות העולם שתתחיל לקראת סוף החודש בשבדיה. אין ספק, דחיפה גדולה לאליפות העולם. בינתיים נבחרת קנדה מכריזה על גרעין ראשוני של 9 שחקני NHL לאליפות העולם, כמובן מהקבוצות שלא עלו לפלייאוף. הבולט שבהם הוא דאריל סידור הוותיק מדאלאס.

HebrewHockey

New member
עוד כוכבים אולי באליפות העולם

עוד כוכבים מקבוצות שלא עלו לפלייאוף מהווים פוטנציאל לאליפות טובה מאד. קנדה כבר צירפה את דני היטלי הרוקי המצוין מאטלנטה. עכשיו נשאר לחכות ולראות מי מהכוכבים שלא עלו לפלייאוף יטרח ליסוע לאליפות העולם, ומי יצטרף אחר כך מהקבוצות שיפלו מהפלייאוף. בין השאר, קנדה יכולה להביא את מלך השערים והנקודות של הליגה, ג´רום איגינלה מקאלגרי, וגם את תיאו פלרי ואריק לינדרוס מהריינג´רס וג´ייסון ארנוט מדאלאס, פול קארייה מאנאהיים, ראיין סמית מאדמונטון, וגם שוערים כמו רוברטו לואונגו מפלורידה; ארה"ב תצרף אולי את מייק מודאנו מדאלאס , מייק ריכטר ובראיין ליץ´ מהריינג´רס, השוער מייק דאנהם מנאשוויל, מייק יורק מאדמונטון; רוסיה תנסה להביא את פאוול בורה מהריינג´רס, סרגיי גונשאר מוושינגטון, איליה קובלצ´וק מאטלנטה, אולג טוורדובסקי מאנאהיים, אלכסיי קובאלב מפיטסבורג, מקסים אפינוגנוב מבאפלו; צ´כיה תקרא לואצלב וראדה מבאפלו, ירוסלב שפאצ´ק מקולומבוס, מרטין סטראקה ויאן הרדינה מפיטסבורג, וגם לשוערים רומן טורק מקאלגרי ומילאן הניליצ´קה מאטלנטה; סלובקיה תקרא ודאי לפטר בונדרה מוושינגטון ומירוסלב שטאן מבאפלו; גרמניה - השוער אולאף קולציג מוושינגטון, וגם יוכן הכט מאדמונטון; לטביה , לסנדיס אוזולינש מפלורידה ולסרגיי ז´ולטוק ממינסוטה; פינלנד , אולי יוקינן וניקלאס האגמן מפלורידה, וילה נימינן מפיטסבורג, יירה לטינן מדאלאס; שבדיה תביא את השוערים יוהן הדברג מפיטסבורג וטומי סאלו מאדמונטון. אין ספק, פוטנציאל עצום.

my BEND

New member
איזה יופי

נשמע כאילו אני אצטרך עוד קלטות וידאו. ראיתי את המשחק של באפלו נגד פילידלפיה.. אכזרי ומלוכלך שתי השעיות..ומכות בלי סוף. כמו שצריך?

HebrewHockey

New member
כמובן שהכל תלוי בזכויות שידור

אם אני אדע משהו חדש אני אודיע בלוח המשדרים באתר.

royfr

New member
יאגר שחק באליפות שנערכה ב-97 בשוויץ

הוא שחק עם חולצה מספר 21 ולא 68 המפורסם שלו

למעלה