לראשונה: פרויקטור אזרחי יטפל בפשיעה הלאומנית של נוער הגבעות

רוב הזמן נח

Well-known member
פרסום ראשון: הפרויקטור, שזהותו טרם ידועה, יהיה אחראי על טיפול מערכתי בנוער הגבעות, ומינויו צפוי להתרחש בקרוב...

הטפול המומלץ: ירי בלא אזהרה מקדימה בכל רעול-פנים, מעצר גלויי-פנים ובכל מקרה -
שמוש במכשיר רסוק גזם להפיכת העצורים לשבבים לצורך הכנת קומפוסט
...
יש לך את זה ביותר מטומטם?

Harrington

Well-known member
מנהל
פרסום ראשון: הפרויקטור, שזהותו טרם ידועה, יהיה אחראי על טיפול מערכתי בנוער הגבעות, ומינויו צפוי להתרחש בקרוב...

הטפול המומלץ: ירי בלא אזהרה מקדימה בכל רעול-פנים, מעצר גלויי-פנים ובכל מקרה - ...
מעולה.

דברי נאציסט מצוי. לא יכול שלא לראות באחרים נאצים על אף שאין לו שמץ של מושג ירוק לגביהם. אפשר רק להניח שמדובר באדם שגדל במשפחה נאציסטית או תומכת נאציזם, שאיכשהו קרבה אותו, לדעתו, להכרת הנושא מקרוב. אז אמנם את נוער הגבעות הוא כמובן ממש לא מכיר וזה בא לידי ביטוי בבדיוק 100% מהפוסטים שלו בנושא, אבל לצווח על נאציזם הוא עדיין מרגיש צורך. רק בריאות אפשר לאחל ולקוות שמתישהו הקב"ה יפקח את עיניו.

certified.woke

Well-known member
מעולה.

דברי נאציסט מצוי. לא יכול שלא לראות באחרים נאצים על אף שאין לו שמץ של מושג ירוק לגביהם. אפשר רק להניח שמדובר באדם שגדל במשפחה נאציסטית או תומכת נאציזם, שאיכשהו קרבה אותו, לדעתו, להכרת הנושא מקרוב. אז אמנם את נוער הגבעות הוא כמובן ממש לא מכיר וזה בא לידי ביטוי בבדיוק 100% מהפוסטים שלו בנושא, אבל לצווח על נאציזם הוא עדיין מרגיש צורך. רק בריאות אפשר לאחל ולקוות שמתישהו הקב"ה יפקח את עיניו.
הבלים.
הפורעים הללו המכלים זעמם בקרבן אקראי לחלוטין כל אימת שהמִנְהל הורס להם מבנה לא-חוקי - בני מוות ושום צחצוחי ג'יבריש לגלזי (legalese) לא יאפילו על כך...פשוט הפכת להיות תקליט מוגיע, משעמם...

Harrington

Well-known member
מנהל
הבלים.
הפורעים הללו המכלים זעמם בקרבן אקראי לחלוטין כל אימת שהמִנְהל הורס להם מבנה לא-חוקי - בני מוות ושום ג'יבריש לגלזי (legalese) לא יאפיל על כך...פשוט הפכת להיות תקליט מוגיע, משעמם...
בבחירה בין לכנות יהודים טובים נאצים רק בגלל שדרכי שונה מדרכם, לבחירה להישמע כמו "תקליט משעמם", אבחר כל יום בשבוע באפשרות השניה ולכבוד יהיה לי הדבר פעמיים בימי ג'.

בכל מקרה, אין לי (מולך) להוסיף הרבה על מה שכתבתי כבר למעלה. אין לי שיח ושיג עם נאציסטים ודומיהם והרדידות הזאת לא משרתת שום דבר טוב.

אז... תרגיש חופשי להגיב בעוד כמה קללות לכל מי שתבחר, אבל ותר לי על חובת הקריאה ואפשרות התגובה.

תודה.

certified.woke

Well-known member
בבחירה בין לכנות יהודים טובים נאצים רק בגלל שדרכי שונה מדרכם, לבחירה להישמע כמו "תקליט משעמם", אבחר כל יום בשבוע באפשרות השניה ולכבוד יהיה לי הדבר פעמיים בימי ג'.

בכל מקרה, אין לי (מולך) להוסיף הרבה על מה שכתבתי כבר למעלה. אין לי שיח ושיג עם נאציסטים ודומיהם והרדידות הזאת לא משרתת שום דבר טוב.

אז... תרגיש חופשי להגיב בעוד כמה קללות לכל מי שתבחר, אבל ותר לי על חובת הקריאה ואפשרות התגובה.

תודה.
השתמש נא במשק-שפתיך לצנון דייסת דגני הבוקר שלך ולא להטפה.
הפורעים אינם יהודים טובים, אלא רוצחים פוטנציאליים, lawless, נושרי כל מסגרת, המנסים "להתקדש" בדרך של יציקת "פטריוטיזם" להוויתם הריקנית, הנבובה...

חוכא

Member

הטפול המומלץ: ירי בלא אזהרה מקדימה בכל רעול-פנים, מעצר גלויי-פנים ובכל מקרה - ...
סביר להניח שזה יהיה מישהו מהמגזר שיטפל בהם בכפפות של משי

למעלה