לראש הממשלה,

לראש הממשלה,

הזמן קשה למדינת ישראל, הטרור מכה בנו מכל עבר, רוע אנושי שכזה..הלב בוכה לנוכח על ההלויות וההספדים. אני כותבת לך כי התיאשתי אני לא אשקר נקודת ההשקפה שלי היא של השמאל הקיצוני אבל אני מרגישה שלא אתה ולא עמיתך יכולים להרגיע אותי. לספק לי ולשאר העם תשובות באיזו דרך נלך. השמאל קורא למשא ומתן והימים קורא לסלק את ערפאת לצאת למלחמה ואנחנו נקברים העם הפשוט תחת הרס המלחמה הזו. בלב כבד אני אומרת כי לא אממש את זכותי הדמוקרטית ולא אברח במפלגה זו או אחרת בבחירות התיאשתי ממכם, פועלים אך ורק למען עצמכם מזניחים את הכלכלה מעבירים תקציב כ"כ קפיטליסטי ואליטיסטי וזה פשוט מקומם. ביום הבחירות שאתה ועמיתך תצטרכו את הקול שלי תסתכל מר שרון, במכתב הזה ותחרוט במוחך את העובדה שמאסתי בכם. סתם ילדה אחת שנמאס לה

ה מוזה

New member
לא נראה לי שכב´ ראש הממשלה ייכנס

לפורום בימים הקרובים
מן הסתם הוא עסוק בדברים חשובים יותר .. הדורשים את תשומת לבו וזמנו . אני בהחלט מבינה את התסכול שלך , זמנים של חוסר וודאות ,של חוסר ביטחון כשהטרור מכה בנו לא הרף וללא הבחנה . בזמנים שכאלו התסכול משותף לכולם ללא חשיבות לצד זה או אחר של המפה הפוליטית ,כפי שהדם הדמעות ,השכול האבל והפחד משותף לכולנו . נקווה לימים טובים ,של שקט ,של ביטחון , של שגשוג ואולי ביום מן הימים נעיז אפילו שוב לחלום על .... שלום .

למעלה