לראש העיר מר.בגי דקוש !!!!!!

הכל טוב

New member
לראש העיר מר.בגי דקוש !!!!!!

בגי דקוש היקר שלום !!!!! תשאל את עצמך מדוע אני "מסרסת" את שמך. אענה לך. אצלך הכל מתחיל מהסוף!!!!! אנחנו נמצאים שבוע לפני סוף החופש ועכשיו אתה רוצה נוכחות משטרתית? תגיד לי איפה היית ומה עשית כל הקייץ? אתה אכזבה גדולה בנושא הבטיחות בקייץ. הקייץ הזה נחרטה אילת במוחם של הורים בכל הארץ שאילת זה מקום מסוכן ונראה מה יהיה בחופש הבא.אני מזמינה שיהיה טוב אבל אתה כראש עירנו צריך "מחשבה תחילה" לא "מחשבה בסופה....." ואתה-חצבת את עתידך הפוליטי !!!!!!

poza

New member
הכל טוב המתוקה. הפעם קדוש לא אשם

האלימות באילת בקיץ הזה, היא כמו בכל קיץ. רק לצערינו הפעם אנו חשים זאת יותר מתמיד. אסור לשכוח שבשנתיים האחרונות אנחנו נמצאים במדינה רוויית אלימות, מכל הסוגים. מדינה חמה מכל המובנים, בה בכל יום נהרגים אנשים טובים וחפים מפשע. אנחנו בעיצומה של מלחמה שמתחילה לתת אותותיה על כולנו. ובל נשכח את האיום העירקי שהתווסף לאחרונה ויש מי שמכין וחושב כבר על מסכות. הדבר משפיע כיפליים. אי אפשר להתעלם מהעובדה כי בקרוב נתיין שנתיים ימים לפרוץ האינטיפאדה. ראש השנה 2000. אין כמעט מדינה בעולם או אזרחים שהיו מחזיקים מעמד במצב מתסכל זה עם יותר מ- 600 הרוגים. ובל נשכח שבשבועיים האחרונים אנו עדים במדינה לגל גואה של מקרי אלימות נגד נשים מצד בעליהם. האם שכחנו כי רק לפני ימים אחדים בעל הצית את אשתו ואחר זרק את אשתו מהחלון. כל שנה זה מגיע בתקופות, במיוחד שחם, ובאוגוסט חם במדינה וחם בלב. אילת מאז ומתמיד היוותה מוקד משיכה לבני הנוער ולבוגרים, אלא שבמצב הביטחוני של ימינו, אין הרבה מקומות בילוי שעוד נותרו בטוחים במדינת ישראל. ואילת למזלם של סוחרי העיר ותושבייה, נתפסת גם בעיני התושבים וגם בעיני אזרחי מדינת ישראל כעיר בטוחה מפני פיגועים. אצלנו לא מתפוצצים ברחובות, אצלנו אפשר ללכת לקניונים, אצלנו מותר לשבת בבתי קפה ובתי המלון עמוסים בנופשים. כך שכל אותו ריכוז של בני נוער שבעבר נסע לטבריה, לצמח, לקפריסין, טורקיה ויוון, הגיע הפעם לאילת. יתכן והמשטרה לא נערכה כראוי. ועל פניו נראה שגם עכשיו, אחרי רצח שני באילת בתוך שבועיים ימים ועשרות מקרי אלימות, לא החכימו במשטרה לרכז את כל הכוחות שלהם באזורי התיירות ההומים בני נוער. עצם העובדה כי בני הנוער יכולים ורוכשים שתייה חריפה בלי הגבלה באזור התיירות, מהווה סכנה מוחשית. נוער ששותה לא יכול לשלוט בעצמו וכך זה נראה. נוער ששותה רוצה להפגין כוח וזו התוצאה. בידי ראש עיריית אילת אין כמעט דרכים להתמודד עם התופעה, מלבד להתריע ולשלוח מכתבים בתפוצת נאטו. גבי קדוש, עם כל הכבוד לא יכול לעשות דבר בכדי למנוע אלימות. הכל תלוי בנו, בחינוך שהעניקו לנו מבית ומבית הספר, בחינוך שאנו מעניקים לילדינו. רק אנו למדנו נוציא את עצמנו ממצב זה.

הכל טוב

New member
פוזה בקר טוב לך,

כל התאור שלך של מצבנו המדיני הכלכלי הבטחוני ובעיקר הרוחני - נכון מאוד. תגידי לי בבקשה- האם ראש העיר והמשטרה לא נפגשים אולי פעם בחודש? האם הם אינם מקבלים התרעות - מודיעין כזה או אחר שעליהם משתפים פעולה? האם לדעתך לא חשב ראש העיר שאולי בעצם צריך לפני הקייץ להיפגש עם המשטרה ולחשוב על נקודות חשובות בעיר, מוקדי פורענות , אכיפת חוק כשכל בתיירים באים... לא אמרתי שראש העיר יכול למנוע אלימות - אך לדעתי עליו לראות קדימה רק קצת והפעם לדעתי הוא החמיץ הזדמנות לדאוג לעיר הזאת בקייץ זה. מקווה שהבנת את הנקודה שלי. שיהיה לנו רק טוב

למעלה