לרגל אשפוזו של רה"מ אריק שרון...

לרגל אשפוזו של רה"מ אריק שרון...../images/Emo4.gif

אריק שרון, חוץ מהיותו ראש הממשלה של מדינת ישראל
, הוא גם סבא, אבא ואח. האם הייתם מעונינים שכל העם והעולם ידעו על מצבו הבריאותי של אח/ות שלכם או שזה משהו אישי מידי שמיועד רק למשפחה
שולחת איחולי בריאות לשרון, ונקווה שיחלים במהרה

eris1515

New member
תלוי....

אם' כמו במקרה של שרון אז לא הייתי רוצה שכולם ידעו.... החלמה מהירה

jKiTTiE

New member
ממש לא!

בחיים לא הייתי רוצה שאחד מבני המשפחה שלי יהיו חולים וכל היום יזיינו בשכל על המצב הבריאותי שלהם! ואריק שרון אני מאחלת לו למות בשביל שיפסיק לסבול ולגרום לחלקנו לסבול...

תשובה

לא הייתי מעוניין שכל העולם יידע למרות חופש הידע . כי זה סתם מתסכל שכולם יודעים כל דבר . חוץ ממי שצריך לדעת אף אחד לא אמור לדעת .

נסיון אישי רב ..

יש לי בנוגע לשאלה הזאת. יש לי אח שעבר כמה ניתוחים.. אני חושבת ש"כלל העולם",כלומר-להכליל..זה לא טוב, בואו לא נשכח שהוא ראש ממשלה. המעמד שלו גורם לכך ,כי התקשורת מתעניינת בראש הממשלה. אם המצב היה קורה לאישים חשובים/אנשים מפורסמים שאתם מעריצים, הייתם רוצים לדעת במידה וקורה לאדם חשוב לכם משהו,לא? וראש הממשלה הוא אדם מאוד חשוב לכלל המדינה... מה שאני מנסה להגיד- אני חושבת שבמידה ואחי עובר ניתוח ו"כל מי שבסביבתי" יהיה מודע לכך, אז באותם הימים האנשים האלו ינסו לעזור,לעודד,לתמוך.. הם לא יעצבנו אותך,יריבו איתך,הם יהיו קצת יותר רגישים בימים האלו כי הם יבינו שעובר על המשפחה שלך משהו..[בכל זאת,כולנו אנשים עם רגשות] וכשאנשים לא מודעים לכך,לפעמים אתה מגיע לבצפר מודאג כשאחיך בבית החולים,ואז אתה יכול להתעצבן ולריב בקלות עם אנשים,וככה המצב יהיה רק גרוע יותר.. הבהרתי ת'פואנטה.

../images/Emo13.gif

ברוך ה",תודה.
והייתה לו איזו בעיה בגב,אני בעצמי לא יודעת בדיוק מה,אבל הכל בסדר :)

למעלה