לרגל זה שלא הייתי פה מליון שנה בערך

Fragile rose

New member
לרגל זה שלא הייתי פה מליון שנה בערך

וזה שמשעמם לי שרשור התפקדות! כי אני מכירה פה 2 אנשים וגם זה בקושי. שם: גיל: תעסוקה: אוהבים את העיר או לא: תמונה: וכן, התמונה זו חובה

מתפקד :]

יניב 22 חייל משוחרר, אחרי פסיכומטרי, מחפש עבודה. אוהב מאוד עזבו אותכם תמונה, מספיק אנשים מכירים אותי, אפשר למצוא אותי באייסי או במסנג'ר.

חןשסק

New member
אני

שם: חן גיל: 21 תעסוקה: עבדתי עד לפני שבועיים באילת... עכשיו מתבטלת 27 יום לפני הטיול הגדול.... אוהבים את העיר או לא: אוהבת תמונה: רק כי אמרת שזה חובה, זו תמונה שלי מאילת, קצת השתזפתי.... זה צולם בלובי במלון

חןשסק

New member
4 חודשים למזרח

הודו, קמבודיה, וייטנאם, לאוס ותאילנד תודה

amickyaa

New member
חן את בטוחה שזו את בתמונה ??

וואי פצצה....... אפשר לקחת אותך לדגמן במתוק.נט ??? מה את אומרת ??

חן.

איזה כוסית נהיית תאמיני לי, ממתי את נראית ככה? בא לך לבלות איתי ת'לילה ? :) חחחחחחחחחחחחח!! את גדולה מהחיים.

Fragile rose

New member
עייף לי

שם: אנה גיל: 20 תעסוקה: ברמנית אוהבים את העיר או לא: לא תמונה: צבעתי את השיער

cobainos

New member
מוזר, הייתי בטוח שעניתי כבר

שם:נעם גיל:21 תעסוקה:חייל לפני שחרור אוהבים את העיר או לא:אוהב תמונה:חפשו בפייסבוק או משהו

אז ככה

רויטל בת 30 עובדת בתחום המחשבים - חברת הדרכה אוהבת את העיר תמונה אין לי כח כרגע לחפש משהו נורמלי..

amickyaa

New member
רויטל ? רק בת 30 ? וואי ילדה !

ותמונה יש לי תמונה שלך ,פצצה (-:

ShirShir

New member
עכשיו גם תורי!!../images/Emo9.gif

שם: שירלי גיל: 26 תעסוקה: סטודנטית ועובדת אוהבים את העיר או לא: איזו עיר?!
אני גרה בראשל"צ ומאוד אוהבת את העיר!!!

קיר קמט

New member
שיהיה

כי גם אני מופיע פה אחת למיליון שנה.. שם: גילעד גיל: עד, כבר אמרתי. 21.. תעסוקה: ברוך השם, לא חסר. אוהבים את העיר או לא: חוץ מראש העיר וקבוצת הכדורגל והכדורסל, הכל אחלה בעיר הזו. תמונה:

ממ אני

שם:רועי גיל:25 תעסוקה:מאבטח טיולים ומע"ר-מתנדב במשטרה במחוז ת"א ובמג"ב אוהבים את העיר או לא:כן

space1

New member
ואני..

שם: מוטי גיל: 26 תעסוקה: מאבטח, סטודנט, תמיכת מחשבים, איש אשכולות. אוהבים את העיר: אוהב את ראשון, פחות את העומד בראשה.

למעלה