סתו , אני מסכים עימך תמיד אך...
חבר'ה - אל תפלו בפח היזמים והמסעדות... הפסטיבל הזה לא מביא כאן שום אטרקציה , וזו עוד מכונה משומנת לעשיית כסף על גב הצרכן...ההסבר למטה בהמשך לפסקה זו: לדוגמא: ארוחה שמסעדת NG המעולה מציעה: מחיר הארוחה "לפני שידרוגים" שהינם הכרחיים (אם אתם תרצו לאכול מנה עיקרית) : 129ש"ח וזה כולל: * מנה ראשונה (מתוך מבחר של כמה מנות) * מנה עיקרית: -אנטריקוט NG - משקל 330 גרם (תוספת 40 ₪) -פילה יען במרינדת בירת דנסינג קאמל - משקל 250 גרם (תוספת 40 ₪ ) -סינטה מבשר עגלה - משקל 300 גרם (תוספת 40 ₪ ) -ספריבס לבן - עם ריבת צ'ילי, קפה ושום - משקל 450 גרם (תוספת 40 ₪ ) *מנת קינוח: -קרם קטל -פאי תותים -אפוגאטו -סלסלות קדאיף במסקרפונה תותים כלומר, מתחת ל-169ש"ח לפני טיפ - זה לא יגמר. בעוד שאם יושבים במסעדה באופן רגיל ולוקחים אחת מהמנות הראשונות(שמופיעות בתפריט המיוחד) , אחת מהמנות העיקריות(שמופיעות בתפריט המיוחד) ואחת מהמנות האחרונות (שמופיעות בתפריט המיוחד) זה יוצא בסביבות 150-160ש"ח בחישוב גס. בכל מקרה, לא כל קשר של חישוב וכ'ו - הפסטיבל הנ"ל הוא פשוט עוד "צינור" לשאיבת הכסף מכיסנו , תוך כדי שטיפת מוח (על הרבים שזה עובד) שיש כאן "פסטיבל"...שבוע מיוחד (וכמובן שיהיו אנשים שכן יחשבו שיש כאן דיל מיוחד...). תערכו את ההשוואה ותבדקו כמה יצא לכם אם תקחו מנה ראשונה + מנה עיקרית + מנה אחרונה מה"תפריט הרגיל" מול מה שמציע ה"תפריט המיוחד"...תגלו שאין כאן שום אטרקציה וזה יקר יותר מהזמנה דרך התפריט הרגיל. אני לא מצפה שתיהיה כאן הנחה דרסטית של איזה 50% ממחיר התפריט ... אך אני כן מצפה שאם מארגנים "פסטיבל" אז לפחות שלא יתיימרו לקרוא לזה כך כי אם כבר זה פסטיבל אז זה "פסטיבל מחלבת הכסף". למה כבר לא ללכת בזמן רגיל , שלא יהיה צפוף עם הפסטיבל הזה ... מה זה בדיוק נותן לנו כצרכנים?