לרגל נסיעה, מחפש מלון בבנגקוק

ממתי

New member
לרגל נסיעה, מחפש מלון בבנגקוק

אז קדימה, המלצות. מדובר על זוג + ילדה בת שנה ועשר עם תקציב של עד 100$ ללילה. כך שמצד אחד שנגרילה ירד מהפרק ומצד שני אל תשלחו אותנו למלונות זולים מדי תרתי משמע. תודה מראש.

עליגל

New member
אני חזרתי לפני שבוע מבנקוג

גרתי במלון מסוג מאוד נפוץ בבנקוג שנקרא מלון דירות אפשר לשכור כזה דבר ב100$ לשבוע מאוד נקי ואפילו מפואר לי היה חדר שינה ענק סלון מרוהט המון רהיטים ומדפים עד אין סוף. מטבחון מקרר כירה חשמלית מיקרוגל שירותים והכי חשוב מזגנים חם שם נורא. המלון שלי היה ממוקם לא באיזור המטיילים הישראלים אלא קרוב מאוד מאוד לקהילה היהודית בבנקוג. למלון קוראים House by the pond דרך אגב מול המלון נמצא בית ספר חב"ד ויש מעון. האזור נקרא Sukomvit 22 soy 2פירושו שדרה 22 סימטה 2 אין שם פשע המקום ליד פארק נהדר למי שיש ילדה קטנה וקניון עם המבה הרפתקאות לילדים. אם זה מעניין אתכם אשלח לכם דרך הפורום את הכתובת והטלפון המדויק.

שלום לך עליגל

שלום לך עליגל , מקווה שחזרת הביתה בקלות , והתאוששת מכל החוויות ... היה מקסים להכיר אותך

עליגל

New member
../images/Emo25.gif../images/Emo23.gifחני איזו הפתעה מלבבבבת

אהלן אייך אצלכם מהכל התאוששתי אפילו מהשבת המפורסמת שהתפרסמה בארץ לפני שהספקתי לספר את המקור כבר היו תוספות. מה שלום הילדים? כייף שיש כאן מישהו מוכר אני אבוא לבקר לעיתים תכופות תשארי ותחזיקו את הדגל גבוה.

עילגל היקרה

אצלינו הכל ב"ה מצוין ,הילדים חזרו הביתה סוףסוף - גם אם זה נפאל זה בכל זאת הבית... אני מקווה שאראה אותו פה עוד תמשיכי לעשות דברים מועילים וטובים

aviron

New member
HILTON BANGKOK

בתחום המחירים של 100 $ ללילה - כל מלון ברמה של דרגה ראשונה ישמח לארח אותך!.. מחירים ממוצעים של מלונות רמת דרגה ראשונה כ-70 $ לילה, כולל ארוחת-בוקר אמריקאית (מזנון חופשי). ודרך-אגב: גם השנגרילה בתחום מחירים זה. המלצתי: מלון AMARI WATERGATE (שים-לב: אמהרי זאת רשת מלונות - לכן, תשומת-לב לתוספת ה-ווטרגייט!), טל´: 6539000-2-66-00, פקס: 6539045 HTTP://www.amari.com המלון נמצא במיקום מעולה: בין מרכזי הקניות המודרנים וורלד-טרייד-סנטר,סוגו,סנטרל צ´יטלום,זן, (MBK(TOKUY CENTER, - לבין שוק פרטונם. (מרכזי-קניות מודרנים זה לר רק קניות. תבקרו ותבינו). כ"כ לא רחוק מפארק לומפיני ועוד מקומות אטרקטיבים. המלון: מעולה! בריכת-שחייה בקומה 8, חדרי-כושר, א.בוקר: פיצוץ! ועוד.

utopia1

New member
מצטרפת בחום

להלצה על 2 המלונות! שניהם מעולים ונמצאים במיקום מצוין (הם גם דיי קרובים אחד לשני).

ביגבן

New member
בתור אחד שמבקר בהילטון אחת ל-3

חודשים...בערך 5 פעמים בשנה..(היי אני עשיתי ת´חשבון) אין לו תחליף... בתוספת קטנה של מחיר יעלו אתכם לסוויטה מרהיבה...תקבלו בוקה של פרחים טרופיים וסלסלת פירות טרופיים.. ארוחת בוקר פיצוץ וב-אקזקיוטיב חבל"ז בכלל... חצי מהצוות דובר עברית בגלל התדירות של צוותי אל-על במלון.. אפשר ללכת ברגל!! מאחורי המלון לWorld trade center- וגם לקבל מסג´ים פינוקיים באיזור.... הילטון אמרתי כבר?? מהטובים בעולם... אופציה אחרת נחמדה וזולה הינו AMARI BOULEVARD על SOI 5 ממש על השוק ובמקום מרכזי בסוקומויט... אם תהיה מעוניים במלון דירות מצויין במחיר סביר תפנה אליי דרך המסרים ביגבן

למעלה