לרגל צביעת החדר ...

ברק 188

New member
לרגל צביעת החדר ...

לא היתי מחובר למחשב, כעת חובר ועושים בדיקת קשר איך נשמע עבור?

טומי*

New member
../images/Emo6.gif נשמע היטב....רות

עד לכאן מגיע הריח של הצבע החדש תתחדש!

B T1

New member
בפורום הונגרי לא מנומס...

לדבר על פינות. אפילו אם זה ארבעה.

אלהלה

New member
תפתח חלון!!!!! איזה רייח../images/Emo10.gif ../images/Emo13.gif

לא צבעת גם את המסך קצת???????????? פעם ראיתי מסך של מחשב שהלבישו עליו פרווה שלא יהיה לו קר בחורף ומסך אחר שממש ציירו והדביקו מסביב כל מיני שטויות
אצלי יש רק חבורה של יצורים שיושבים על המסך ושומרים עליו.

ju100

New member
188...הגיעה לפה....../images/Emo41.gif

אחד ציפור..עם נוצות מלאות בצבע...שאלתי מאיפה??..לא ענתה לי.. נ'י חושבת שבבית מתעללים בך לוקחים לך את כל הפאן מה-

ברק 188

New member
ju את מבינה אותי ../images/Emo7.gif - I ../images/Emo23.gifU !

ועכשיו יאללה ל-
וה...
הקרהההההה.

טומי*

New member
איזה משחק דרמאטי היה../images/Emo86.gif

ללא ספק שהפורטוגלים היו טובים יותר ומגיע להם לעלות

evike

Well-known member
מנהל
../images/Emo54.gif../images/Emo108.gif חולה על פנדלים../images/Emo86.gif

זה הדובדבן בקצפת הגולים. בכל משחק אני מקווה שיגיעו לדובדבן! ולעזא... שוב היה לי וירוס במחשב, והייתי מושבתת כיומיים מהאינטרנט! מה עושים עם החולר... האלה שמשבשים לנו את שיגרת הגלישה?! אני נוקטת בכל ההגנות המקובלות, וזה לא מספיק! נורטון מעודכן + live update כמעט כל יום, + סריקה שבועית קבועה, לא פותחת שום אי-מייל משולח לא מוכר, הפסקתי להכנס לאתרים מסוכנים כמו קאזה, ובמיוחד מקפידה לנתק את האינטרנט כשאני לא גולשת, ז"א רוב הזמן אני לא מחוברת לאינטרנט. והחר... עדיין מצליחים! רק אין לי firewall, כי הוא מונע מלהכנס לחלק מהאתרים שכן רוצים. וסליחה על הקללות, אבל הם מביאים לי את הסעיף! ואגב, נורטון לא מצא את הוירוס המסוים שהיה לי, ומהתמיכה אמרו לי להכנס ל"פנדה", והוא שמצא והסיר את הוירוס. וחוצמזה הכל בסיידר. ושתהיה לכם שבת רגועה מלאה בכיפים.

ברק 188

New member
ואת המזוזה על המחשב בדקת

לי אגב לפני כמה חודשים נשרף המסך מאז אין לי מחשב ועובד מהחדר של הבן הקטן מגדולים אי אפשר כל אחד קודקוד גדול אם קוד קטן וסודי, במחשב הזה אחרי צביעת החדר שחיברתי את הרמקולים לחשמל... פיצוץ ונשרפו הרמקלים, עכשיו האוזנים שלי ומחשב ב- X (תיקו),כל אחד וצרות המחשב שלו ושאלו יהיו הגדלות שבצרתנו ונגיד אמן, ושבת -שלום.

למעלה