לרגל שנה לאירוע הIFC האגדי, קרב הערב

Tim O

New member
לרגל שנה לאירוע הIFC האגדי, קרב הערב

הIFC תמיד יחשב לאירוע שעיצב את הMMA בארץ ושם אותו על המפה. אני רוצה לשים כאן סרטון של הקרב הכי טוב שהיה באותו הערב, לדעתי, של המאמן שלי, משה קיץ, מול הרמס פרנקה. למי שלא מכיר, הרמס פרנקה היה אלוף עולם WEC והתמודד על התואר של אלוף הLightweight בUFC! הניצחון של משה קיץ על הרמס פרנקה הוא הישג הMMA הכי משמעותי וחשוב בסצינת הMMA הישראלי. תהנו!

elvis18

New member

emiyos

New member
אני חייב להגיד

שאחרי הקרב הזה, משה קיץ הוא חתיכת כשרון מבוזבז.. עם קצת שפשוף הוא יכל להיות בטופ של הBW והFW של הUFC. נתן שם את קרב חייו.

Tim O

New member
אני מסכים, אבל

בשביל להיות בטופ של כל דבר, אתה צריך להקדיש את כל כולך לזה. ומשה לא יכול להיות גם לוחם MMA במשרה מלאה, וגם מאמן. טוב, הוא יכול, אבל הוא לא יכול להקדיש את כל כולו לתלמידים שלו כשהוא בעצמו עסוק בלהתאמן. זו הקרבה שמשה לא מוכן לעשות ולדעתי הוא לא מתחרט על ההחלטה הזאת, להיות מאמן ולהיות לוחם אלה 2 סיפוקים שונים, והאחד לא פחות טוב מהאחר.

emiyos

New member
בכל זאת..

להיות בין שלושת חלוצי הMMA בארץ שהגיעו לחו"ל (יחד עם עידו פריינטה ואורון כחלון... סתם ונועד להט) זאת חתיכת היסטוריה. ואם הוא הגיע לUFC אז בכלל... תחשוב איזו חשיפה הייתה לMMA בארץ..

BeniTaz

New member
יש עוד

חיים גוזלי נלחם נגד ג'אקרה ב-2006 בארגון ג'ונג'ל פייט באירופה. גם רועי פריינטה נלחם בארגון KOTC, רועי נאמן נלחם גם בארה"ב לפני הרבה שנים.. אם כבר, אז צריך לדייק

למעלה