לרגע סמרו שערותיי

דנטל

New member
לרגע סמרו שערותיי

ושם מנהל הפורום ענק!
http://www.iandm.co.il/clients/kalia/new/tapuz-forum.html?ToolId=TERPZJ&ref=tapuzminiforum אמממ... המחיר שם בכאילו גט איט לא יקר בטירוף?

בJדJה

New member
אהבתיייייייייייי../images/Emo6.gif

חחח ואני לוחצת על ההודעות וזה פותח לי עוד פרסומות ועוד ועוד ואני מאיפה הם צציםםם? אויי רעיון יפה השקיעו אהבתייי

דנטל

New member
אתה מצוה או שואל?

אני בסדר גמור. ראיתי את הבאנר והיה לי משעמם והייתי חייבת לדעת מי מלכלך על תפוז ואז הגעתי לפרסומת הזו, אבל שכחתי שהקלקתי לפני חצי שניה על פרסומת אז חשבתי שהגעתי לפורום ורוד ונבהלתי ורציתי לראות מה מספר הפורום וראיתי שזה מיני סייט ואז נזכרתי (טוב, לקח איזה שתי שניות להבין) שאני בתוך פרסומת. הסניליות זה מה שיהרוג אותי בסוף.

דנטל

New member
אמממ... אתם מכירים את זה ש...

אתם מעלים קובץ תמונה בצירוף להודעה שלכם בפורום וכל זמן הטעינה אתם מתפללים שהעלתם את הקובץ הנכון ולא איזו תמונת עירום שלכם? או שזו רק אני? ואני בכלל בעבודה כרגע ואין לי פה תמונות עירום, מן הסתם.

0r0r

New member
רק את, כמובן

אבל אולי זה בגלל שאני מעלה בדרך כלל צילומי מסך ותמיד צילום המסך הוא קובץ התמונה היחיד בשולחן העבודה שלי...

דנטל

New member
על הדסקטופ אין לי תמונות עירום

ואת התמונה, שבעקבותיה שאלתי את השאלה, העלתי בכלל כשהייתי בעבודה ושם בטוח אין לי תמונות עירום. זו סתם מין חרדה בלתי מוסברת שכזו.

De-Panther

New member
היה בעבר אבל מאז...|זבנג|../images/Emo23.gif../images/Emo185.gif

שהלך ההארדיסק האהוב אין יותר את החשש הזה למרות ששם היה יותר מצב שבטעות הייתי יכול להעלות תמונה של כלמיני בנות שהיו לי איתם קטעים

למעלה