לרדת בגדול אחרי ראש השנה

לרדת בגדול אחרי ראש השנה

אימון מחזורי 8 תחנות ,כל תחנה 3 סטים אפשרות 2-3 תחנות על שרירים שרוצים לעצב יותר בטן,ישבן,רגליים.......................... בסיום האימון להצטייד בשני בשני בקבוקי מים כל אחת 250 מ"ל +4-5 תמרים יוצאים לריצה 45 דקות 60%-65% max מנוחה 12-14 שעות כולל שינה לפחות 7 שעות יציאה לרכיבת אופניים120-150 ק"מ דופק ממוצע70% מתיחות +מנוחה כולל שינה 2-3 שעות בערב הליכה קלה 20-30 דקות לשחרור מי שלא רוכב אז 2-4 שיעורי ספינינג נ.ב בפעם אחרונה שעשיתי 3 שיעורי ספינינג ברצף רבע שעה לפני שיעור 3 לא יכלתי כבר לדווש התוכנית זו כהמלצה בלבד אני שרפתי באימון הזה 6000 קלוריות אחרי בדיקת ארגומטרי וצח"מ והכנסתי את הנתונים לפולאר ככה שהנתונים די מדויקים אני רכבתי 150 יום שישי היה חםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםם אבל שווה שנה טובה

../images/Emo250.gif זה משאת מאחלת לי

זה שווה קילו שומן=7500 קלוריות כולל השריפה מאוחרת שיש אחרי אימון זה אפשרי צריך סבלנות וזה נרכש עם השנים כמעט שחכתי שצריך להזיז את השעה קדימה שעה אחת בהצלחה

אין מישהו\י שעשה את התוכנית?

שבוע הבא אימון יותר קל אימון עם מד הספק למדריכים שמעבירים אימון ספינינג על אופני סטודיו עם פילוט הכולל מד הספק למרות שמזייף קצת הרבא בכל זאת נותן מדד כלשהו חתימה טובה לכולם אם פגעתי במישהו \י כאן אני מבקש סליחה ומחילה ומבקש שתסלחו לי שתהיה שנה טובה לכולםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםם שיתגשמו כל חלומותיכם הטובים

דיברתי עם ההוא מלמעלה

הוא אומר שהוא לא סולח ולא יסלח לך. ככה הוא תכנן אותך והוא מאוד מרוצה מהמוצר המוגמר.

איש זקן ומתוסכל

כל הזמן אתה יורד על אנשים ושם את עצמך כשופט תגיד במקצועשך לא הולך לך? ראאיתי אך אתה מגיב בגסות בתגובות שלך לאנשים והופך את עצמך למבין גדולה בשבילך אין לי הזמן צ'או אנטיוחוס

../images/Emo10.gif חשבתי שנהיה חברים, שלושתנו...

עבר לי.

למעלה