לרדת לה במחזור?

• פותח הנושא F 5
  • פורסם בתאריך

F 5

New member
לרדת לה במחזור?

שלום לכם אני אדם שלרוב לא מגעיל אותו שום דבר שקשור לסקס, אך כן יש לי בעיה לרדת בזמן המחזור . אם בת זוגתי שמה טמפון בזמן המחזור אז אין לי בעיה לרדת לה כל עוד אני לא רואה שאריות דם על השפתיים התחתונות. החברה שלי טוענת שאותה למשל זה לא מרתיע ותהיתי מה אתם חושבים על כך. יש לציין שהיא מבינה את זה אך לי זה לא נעים במיוחד כי אני אדם מאד חופשי בסקס וזה מטריד אותי לא מעט, אני רוצה שיהיה לה טוב איתי. האם זה באמת נורא לרדת במחזור? יש לציין שאני כן מקיים איתה יחסיי מין בזמן המחזור אך נמנע לצערי מלרדת לה - וזה משהו שאני מאד מאד אוהב ( לרדת ). מה דעתכם?

על טעם ועל ריח...../images/Emo3.gif

עד שתנסה לא תדע. אבל אני גם לא חושבת שאתה צריך לנסות אם אתה נגעל מזה. בסה"כ כמה ימים כל חודש בלי מין אוראלי...יש כאלה שבכלל מתנזרים בזמן מחזור ...

שיר69

New member
אין טעם לנסות לרצות

בכל מחיר .. רק ימים בלי העינוג האוראלי, אני בטוחה שהיא תחיה עם זה, וגם אתה. כל הכבוד על הפתיחות והחופשיות אבל צריך גם לשמור על היגיינה (וזו דעתי) תתאפק קצת, תתגעגע לגוף שלה קצת והסקס אחרי המחזור יהיה מעולה.

F 5

New member
אבל

אני מרגיש שהיא לא מרוצה מכך, ותוהה למה זה מרתיע אותי. לא נעים לי עם הקטע הזה . נכון שאלו כמה ימים ורצוי לציין שעניין הירידה הוא נורא חשוב ביחסיי המין ביננו מכיוון שזו אחת הדרכים העיקריות בהן היא נהנית - בנוסף לשאר כמובן אך זהו מרכיב עיקרי עניין הירידה. תודה לכם

שיר69

New member
מה זה "לא מרוצה"?!@#!

זאת מערכת יחסים או משחק ? היא לא אלוהים, וצריכים להיות הבנה והדדיות. אם אין את זה, ואם היא באמת עושה פרצוף על 4-5 ימים שבהם לא תלקק לה אז היא פוסטמה. או אגואיסטית. אני מאוד שמחה לשמוע שאתם נהנים ממין אוראלי, אבל 4 ימים לא יעשו לכם כלום. זה כולה סקס.. לא אוויר לנשימה. מה יש לתהות למה שזה מרתיע אותך? יש שם דם. מה לא מרתיע בזה? ושוב, זה גם לא הכי היגייני.. לדעתי, אתה סתם מסתבך עם עצמך ונכנס לסרטים מיותרים לגמרי.

F 5

New member
שיר 69

היא מבינה אותי, באמת שמבינה, אבל אצלי בראש אני יודע שהיא היתה מעדיפה שארד לה ולכן אני חושב שבגלל שאני לא עושה את זה אז יכול להיות שהיא קצת לא תהיה מרוצה מכך. האישה שאתי היא אחת המבינות שפגשתי , אישה כלבבי, יש את העניין הפעוט הזה שקצת מטריד אותי כי בכל זאת, אם אותה זה לא מרתיע למשל לרדת לי אחרי שהזיין שלי היה אצלה בפנים בזמן המחזור .....אז למה שזה ירתיע אותי? מבינה?

../images/Emo4.gif

ממש לא - אם זה מרתיע אותך. חוצמזה אפשר להתנזר בכלל בימים האלה.. יותר בטוח ויותר נקי...

F 5

New member
../images/Emo13.gif אישית

אני מעדיף כלל לא לקיים יחסיי מין בימים האלה- זה פשוט מוריד לי..... רק מהמחשבה על המחזור.

LALKA

New member
אישית ../images/Emo99.gif

מה שכתבת כאן זה הפוך למה שכתבת בראשית דבריך אבל כל החיים הם מחזור אחד מתמשך.לך תבין לאיזה מחזור התכוונת

אף פעם, אבל אף פעם

אל תעשה את מה שלא נעים לך. אם זוגתך מאוכזבת מזה - תסביר לה שלא נוח לך. תגיד בעדינות, שאי אפשר לעשות בסקס דברים שרק צד אחד נהנה מהם, ואילו השני נרתע. בדיוק כמו שיש המון בחורות (כולל אותי) שלא מוכנות שיגמרו להן בפה, ושיתהפך העולם יחד עם כל אחוזי הדיבוק שמתים להאכיל אותו בשפיך שלהם - כך יש גם המון בחורים שלא מוכנים לרדת במחזור וזו זכותם. אני בטוחה שיש פרקטיקות במין שלא מקובלות גם על זוגתך. אל תהסס לשים את הגבולות שלך איפה שאתה בוחר.

אצלי זה תלוי במדד ההכרות ביננו..

ועד כמה אני קרוב אליה... אני לא תמיד מתלהב בקיום יחסי מין בזמן המחזור..תמיד אפשר לחכות קצת..

duduamar

New member
כמו שאמרו לך -

אל תעשה משהו שדוחה אותך. אותי אישית זה מרתיע ולכן אני אמנע מזה (וגם מחדירה במחזור, אבל כבר הבנתי שאני די חריג בקטע הזה). אם אותך לא - לך על זה, בכיף.

אתה לא חריג...

ואל תאמין לכל מה שאומרים כאן ובכלל...המקום הזה לא אינדיקטור לשום מצב. אתה נורמלי לגמרי ויחסי מין בתקופת מחזור זה בעעעעע אחד גדול.

duduamar

New member
כבר אי אפשר לדעת...

פעם שעברה שרשמתי שאני נגעל מלחדור לבחורה במחזור פשוט סקלו אותי כאן והאשימו אותי בפרימיטיביות שלידה האדם הקדמון היה חדיש...

שניכם מגזימים.

יחסי מין במחזור זה לא בעעע. כולה קצת דם נקי, לא אוהבים - לא צריך, אבל למה להגזים עם הגועל ממשהו שיצא מהגוף שלנו? למתקיפי דודי - למה פרימיטיביות? לא אוהב - לא צריך, זה לא שהוא אמר שהבחורה בתקופה הזו טמאה והוא סולד ממנה. הוא מגביל את עצמו במשהו שקשור לסקס בגלל ההרגשה שיש לו, אולי בגלל איזושהי רתיעה ויזואלית, וזה לגיטימי. אין כאן בפורום אף אדם שלא נרתע מכלום ומוכן להכל. יאללה לכו להזדיין.

למעלה