לרדת למיקלטים... מלחמת העצמאות החלה

akavishon

New member
לרדת למיקלטים... מלחמת העצמאות החלה

והוא רק בן שנה וחצי... רוצה כל דבר לבד. לא מוכן שיאכילו אותו (למרות שהוא אוכל יפה לבד) אבל לפעמים הוא יכול להוציא מהדעת. היום הוא התעורר בחמש ובכה בכל שטות. קיבל מכה מכל דבר ובכי היסטרי. בשש עלינו לחצר (כן.. בחיפה גרים על מדרון אז צריך לעלות) ועשינו בריכה אז הוא קצת נרגע עד שהגיע זמן ארוחת ערב. סתם הייתי צריך לשחרר קיטור... ולארוחת ערב במסגרת הבישולים לשבת: עוגת שזיפים לילדים פסטה בולונז ולנו - טרטור (מרק מלפופנים קר) בתיכנון היה סלט ניסואז אבל הוא הוציא לי את כל החשק הכין משהו...

schlomitsmile

Member
מנהל
אם יש כשרון מופלא, המשותף כנראה לכל הילדים זה לשגע את ההורים שלהם... כן, מוכר בהחלט... ממליצה לך להכין את עצמך- גיל שנתיים +- , ידוע כ"גיל ההתבגרות הראשון"... כולל מאבקי העצמאות, מצבי ברוח, ומכל טוב... חזרה ראשונה, לקראת גיל ההתבגרות שיבוא כ-10 שנים אח"כ, ויהיה אתגר אמיתי ליציבות הנפשית...של ההורים... חזק ואמץ!../images/Emo13.gif

hirshfe

New member
אני האותו מצב

הכל לבד. הוא פותח ארונות (למד לפתוח לבד את הנעילה) מרוקן את הארון עד הסוף פותח ארון שני מעביר את התכולה שלו לארון הריק ואז מחיזר את תוכל הארון הראשון לשני. מה עושים צוחקים או כעוסים ואם כבר אז הערב אצלי צלי בקר, לצד אנטיפסטי ירקות ופשטידת כרובית מאולתרת בשניה

aviah

New member
לפחות יש איזה היגיון בסידור הארון?

משהו שאתה יכול לאמץ?

למעלה