לרוב הביקוש הרב סיכום ל"ג בעומררררר

RoyalWizard

New member
לרוב הביקוש הרב סיכום ל"ג בעומררררר

אז 7 אנשים היינו ומדורה עשינו הרבה קרשים הבאנו למרות שדוד לוי היה קצת עצבננו (בעע!!! לא מתחרז) בכל מקרה אז היינו שבע אנשים הכוללים : ויסמן (אני בכלל לא מכיר אותו) יואף לוי נחמע נומעי מועלם אננה ואני ולוי נסענו על טרקטור ואתם לא!!!! ואז אספנו קרשים ונחמע , מועלם ואננה הגיעו ועזרו לנו ואספנווווו מלאאןןןןןןןןןןן ואז נחמע מועלם קנה הרבה נקניקיות ב26 ש"ח והיה שמייח והכל וזה וזה ואין לי כוח עוד לסכם שמישהו ימשיך

The MOALEM

New member
בואנה!!!

אספנו?!?!?! אני ולוי אספנו... אתם הסתכלם על תנור!!!! חוץ מויסמן שבהתחלה כן אסף... בואנה! אתם לא אמרתם לי שאתם לא אוהבים נקניקיות!!!! וחוץ מזה אחרי ש"אספנו" קרשים אני אתה ואננה הלכנו לסופר... אתה כל הזמן מקטר!!! כל זמן!!! איך אפשר?!?!? היה לך בקושי 4 דברים על הידים!! בגודל של... משהו קטן!! ואתה לא מפסיק לקטר!!! ואננה זה גם סיפור... כל הזמן בקשות וטענות שאנחנו לא מקשיבים לה... ואז היא לתת מכות קטנות כאלה עם העיתון של המורדים שהיה... ואז אחרי שכבר אתה ואננה הלכתם... אני הלכתי לבית של אבא שלי כדי לצרוב דיסק... ישר שאני מגיע לבית של אמא שלי אתה מתחיל אם "נו מועלם אז מתי אתה בא??? נחמע כבר מחכה... ואנחנו כבר מחכים... נו מועלם!!!" אז הלכתי להיתקלח ובדיוק מתי שאנ יוצא... עוד פעם אתה מתקשר!! "טוב מועלם לא צריך אותך... אמא של לוי תסיע אותנו..." ואז אני מתארגן ויוצא לאסוף את מר יואף...(כי נומעי אספה את אננה) אני מגיע לשם ואתם משאירים אותי לשמור... אבל זה לא כל כך משנה... ואז נומעי מגיע!!! והיא צורחת כמו אחותי!!! על זה שהיא היתה בבית והשתעממה!!!! מצידי שהיתה מתחלפת איתי!!... ואז הכנתי אוכל ואז היה מדורה ואז בסוף הלכנו לישון... *כן ויסמן שאני אומר "אתה" אני מתכוון אליך... טוב לא משנה... תשכחו מזה...
ותראו את החתימה!!! החלפתי אותה!!! תנחשו מאיפה... חוץ מנחמה... כי היא בטוח יודעת...

Bishnet

New member
זרג צואה שכמותך!

איך אתה יכול להשוות את נומעי שהיא כזאת רולז לאחותך שהיא כזאת לא רולז?! נבל כרמלי.

The MOALEM

New member
מי השווה???

אמרתי שנומעי באה והתחילה לצרוח עלי כמו שאחותי צורחת בכלל... ולוי אתה.... אתה ילד מניאק!!! כן... מניאק!!!... כמו.. כמו.. ילד מניאק!!!

../images/Emo70.gif

מועלםםם!!! אני בכלל לא ישנתי יא חציל
וחוצמזה
היה ממש כיף
ואת זה שכחת לציין כשדיברת על המדורהההה

../images/Emo70.gif

אמממ...עכשיף כשאני חושבת על זה........................... מועלם זה "בוא נראה אותך, אני גדול ממך! אם ימותו המלכים לא תמות הממלכה".....ואז יש קטע ממש טוף של בס

למעלה