לרוויקו

batl

New member
לרוויקו

אינני יודעת משום מה החלטת למחוק את התשובות שלי מהפורום הרי לא עברתי על שום כלל מכללי תקנון הפורום הייתי אומרת שזה קצת מעליב...

RomiVais

New member
בת אל יקרה......

אל תיעלבי, אולי זה קרה בטעות!!! מניסיון (בפורום אחר) אני יודעת שלפעמים אי אפשר למחוק רק חלק משירשור, למרות שאני מעדיפה לא למחוק בכלל, ושלא יקרה מצב שאני מוחקת הודעות של מי שלא מגיע לו שאני אמחק. אבל כולנו אנושיים ויכול לקרות. אני בטוחה שרוייקו בעצמו יסביר לך מה קרה ויתנצל. שיהיה לך יום מקסים, רומי

batl

New member
רומי - את פשוט מקסימה

תודה לך, אם בטעות קרה הדבר - אסלח לו אני כולי תקווה שאכן כך הוא הדבר ולא מגמתי - כפי שקיבלתי תגובות לאימל שלי. אני חושבת שכל היופי בפורום הוא שניתן לקבל בו דעות שונות ומגוונות , גם אם מנהל הפורום אינו מסכים איתן ובלבד שאין הם פוגעות או מעליבות ואינן מפרות את כללי הפורום. בכל מקרה, אני עדיין ממתינה לתגובתו של רוויקו.

RomiVais

New member
תודה בת אל!! ../images/Emo13.gif

תמיד יהיו כאלה שלא יסכימו עם דבר זה או אחר - אין מה לעשות, כולנו בני אדם שחושבים. לפעמים אחרת מאחרים וזה כל המעניין. אם כולנו היינו חושבים באותה צורה - זה היה עולם משעמם ביותר. בכל מקרה, אני חושבת שרוייקו "למד את הלקח" מהפעם האחרונה שהיתה פה מחיקה של הודעות, קשה לי להאמין שזה יחזור על עצמו. חכי לתשובתו. המשך יום נעים, רומי

בת אל שלום

אני חושבת שרוייקו הלך לעבוד 48 שעות החל מהלילה או מהבוקר ולכן לא עונה..... אז אם לא יענה ביומיים הקרובים - אני מציעה לא להעלב.

שלגיה**

New member
ואני חושבת שבשביל מטרה זו הקימו

את עניין המסרים האישיים בצד שמאל למעלה... כשאני רוצה למסור משהו למישהו בפורום אני כותבת לו מסר.

רוייקו

New member
אני ?? מחקתי ?? את בטוחה ???

ניראה לי שטעית ... כניראה שההודעה שלך התקדמה בסדר כרונולוגי אחורה. לא זכור לי שמחקתי משהו ושאגלה לך סוד ?? במוצא"ש האחרון שידרגתי את המחשב שלי. נמחקו לי כל הגדרות המחשב וכל מה שקשור בפורום. עד עתה לא הצלחתי להכנס דרך מימשק המנהל וברור שאין לי גישה עדיין למחיקה. אולי תעברי על הדפים הקודמים.

batl

New member
רוויקו- חיפשתי ו...אין

אני שמחה לכל הפחות שלא מחקת במכוון, בכל מקרה......אין

למעלה