לרווקים והמחפשים, האם אתם מפרסמים?

FineSilverMan

New member
לרווקים והמחפשים, האם אתם מפרסמים?

לא פעם אני נתקל בפרופיל של מישהי בפייסבוק ונראה שהיא מחפשת, אבל הפרופיל שלה חסום לזרים...
כי זה לא עניינו של הזר?
ע"י חשיפת תכנים מסויימים, אפשר להגדיל את הסיכוי לאינטראקציה...
כלומר, אם יש טעם זהה בסרטים וכדומה...

אז האם אתם מאפשרים לאחרים לדעת שאתם מחפשים?
האם אתם מציגים פרופיל "מזמין"?

מה שקורה הוא

מי שבאמת מעוניינת ומתחברת תיצור אינטרקציה איתך ,זה שאתה חבר פייסבוק לא אומר שאתה חבר נפשה שיכול לראות הכול,אני למשל לא מסתיר כלום ,יש חשש אצל לא מעט שהמחזר יופיע עם זר פרחים בעבודה או יסתקרן יותר מידי ולכן מסתירים!

יודעים שאני מחפש..

וכן

היא שומרת על פרטיותה והמידע שהיא מפרסמת ,ברמת העיקרון אם אתה לא טיפוס מעורר אז גם לא תמשוך אש!
פייסבוק נותן לך רקע כללי מידי ,אתה יכול לחוש מי מולך אבל המציאות עושה את הבדל!
תנסה לפתוח פרופיל בתור בחורה ממוצעת שנראת חמודה ותראה מה יהיה לך בהתראות ובפרטי!
ברמת העיקרון בפייסבוק הולך כך אם מצאת חן בעיניי זורמים בפרטי עד מפגש כולל עסקי ואם לא זה רק נשאר בתור לייק וזהו ,ואם בא לך להפיג שעמום יש גם לא מעט משועממות בחדר המחשב בבית

duduunreal

New member
מחפש קשר לא מחייב באזור הצפון

אקדמאי נאה מאוד (גיל 32) מאיזור הצפון (גליל תחתון )
מחפש קשר לא מחייב
אם את בן אדם נחמד נראית טוב בגיל 26-41 ולא מחפשת כרגע קשר רציני
צרי קשר

דידי 9

New member
חבל שהגבלת ככה את טווח הגילאים.

duduunreal

New member
פשוט אין ברירה

תשמע חשבתי על זה
מתחת לגיל 26 עוד עלולים לעצור אותי על פדופיליה
מעל 41 יחשבו שאני מסתובב עם אמא שלי
אם נניח את הציניות הצד אני לא הולך להתחתן איתה אז כל עוד היא בוגרת
ונראית בסדר (ולא גורמת ליותר מדי אנשים להרים גבה ) יש על מה לדבר

לבחור לא משנה איזה סרט היא אוהבת

אם היא חשפה מספיק מהמראה החיצוני שלה והמיקום (לא בנות, אתן לא חייבות להתפשט, תודה...), יהיו לה מספיק צרות בתיבת דואר. וכן, ברגע שתכנס לראש של מישהי תבין שכן יש עניין וצורך להגן ולשמור על עצמך מזרים, אובססיביים וכו'. בעבר אישית ניסיתי גם את השיטה של פרופיל ממודר וגם את השיטה של פרופיל מזמין. לדעתי היום הפייסבוק גם ככה עמוס לרווחה בשיט הזה ואנשים בעיקר רוצים שיעזבו אותם במנוחה. ברגע שאתה מכיר מישהי לא משנה איפה, זה כן מתחיל לחפור שפתאום היא רוצה להציץ לך בפרופיל ומציעה חברות...לפני תקשורת אנושית או להפגש. משום מה נהיה לגיטימי היום לכולן לחפור בצ'טים לפני, כאילו עקב זה שכולם עסוקים יותר זה נחשב לדבר ולחסוך לפני פגישה, אבל במציאות אני מרגיש שזה סתם מעכב ומחסום.

למעלה