לרויטל של לירון ול- KISSES ולשאר

סיגל2

New member
לרויטל של לירון ול- KISSES ולשאר

הבנות שהיו תודה על המפגש, היה נהדר ואני מקווה שיהיו עוד מפגשים כיפיים כמו היום.

שמופית

New member
היה אחלה ../images/Emo45.gif

איזה כיף היה לפגוש את כולן שוב, פלוס כמה חדשות.... ונופר30 - אם יצאתי זוועה נוראית בתמונה (מה שסביר בהחלט כי אני ידועה כשורפת פילמים) - בבקשה תגזרי אותי לפני שאת מעלה, טוב ???

מאי26

New member
2 מה, אני רואה שאני לא

ה"מופרעת" היחידה שחוזרת מהמפגש ושוב נכנסת לפורום...
היה באמת נחמד. זו חוויה מעניינת לראות את הפרצופים שמאחורי השמות בlive וכמובן להכיר את מיקה הקטנטונת שהשתתפה כמו גדולה!

שמופית

New member
נשבעת לך ביקר לי !!!

אני יוצאת נורא ואיום בתמונות !! תשאלי אפילו את תמיר (זה הוא שטוען שאני שורפת פילמים
)

שמופית

New member
תודה ../images/Emo9.gif אבל זה רק בגלל שאני שמה

בפורום רק את התמונות (הספורות) שיוצאות נחמד... יש לך מושג כמה פילמים זוועתיים יש לי בבית ? אולי אני צריכה לסרוק כמה ולעשות שירשור - התמונות הזוועתיות של שמופית, כדי שתתחילו להאמין לי

Ronnie*

New member
היה ממש כיף

לראות שוב את הבנות שאני כבר מכירה, ולהכיר את אלה שלא ראיתי עדיין... באמת היה נהדר.

fila

New member
הגענו סוף סוף........./images/Emo13.gif

וגם לי היה ממש כיף ונחמד להכיר את כולן!

kisses

New member
לכל היפייפיות שראיתי היום ../images/Emo24.gif

היה ממש אבל ממש כיף לראות את כולן שוב. אתן ניראות 10 בלי עין הרע
ואני מאחלת לכולנו שניפגש שוב (איתי) בשנה הבאה בעזרת השם
המון תודה על היום לכולם נשיקות

ידעתי שכולן יכנסו כבר בערב לפורום

אבל אני ישר למיטה.... היה אחלה של מפגש, נורא נהנתי לפגוש שוב את הותיקות , וגם את כל החדשות. מקוה לעוד הרבה מפגשים בעתיד.

תמרה*

New member
גם אני נהניתי מאוד.

חבל שבגלל אורך השולחן לא יצא לי להכיר את כולן. בפעם הבאה חייבים לשנות מקומות...(כיסאות מוזיקליים אולי???)

אתי@

New member
היה סבבה ../images/Emo45.gif ../images/Emo6.gif

ממש נהניתי לפגוש את כולם, את אלה שאני כבר מכירה ואת אלה שלא. ממש הצטערתי של יצא לי לפטפט עם הצד השני של שולחן, ולהכיר יותר את סרינה, פילה, נופר, דנה, רוני וכל השאר
אבל זו סיבה טובה למפגש נוסף
ואני מצטערת שפרשתי מוקדם, המצפון לא נתן לי להישאר עוד...
שיהיה לנו חג שמח

ayush

New member
היה כיף ! ומצטערת שהלכתי מוקדם...

מחכה למפגש הבא ! כולכן מקסימות, למרות שלא יצא לי לדבר עם הצד השני של השולחן... בפעם הבאה שולחן עגול ! שיהיה סופ"ש מקסים !

הילית*

New member
היה לי ברור שההפסד הוא שלי !

מצטערת שלא יכולתי לבוא. היו לי פגישות וסידורים דחופים שהייתי צריכה לעשות במהלך היום וכל הדברים התעכבו לי... (כולל מקום שבו במקום להיות שעה וחצי הייתי בו 3 שעות !). שמחה שנהניתם (היה לי ברור שזה מה שיהיה)

למעלה