לרוייקו! לא יודעת מה לעשות...

• פותח הנושא lia*
  • פורסם בתאריך

lia*

New member
לרוייקו! לא יודעת מה לעשות...

הBMI שלי עומד על 37.4. הכל בגלל הגובה... אני באמת לא יודעת מה לעשות- מצד אחד יש לי לעלות עוד 6 ק"ג עד 39 אבל אם אני מחליטה להשמין עכשיו ןבסוף לא יעשו לי את הניתוח אני מתה... אני באמת לא מרגישה טוב (מבחינה בריאותית)- מתנשמת כל הזמן לא יכולה לעלות שתי קומות,יש לי בתורשה סכרת( אמא וסבא שלי חולים), אני מרגישה שהרגליים מתנפחות לי מהליכה ממושכת,וכל זה מעודף משקל. האם זה נתונים מספיק מספקים על מנת לאשר לי את הניתוח? ואני כל הזמן עולה במשקל... מחר יש לי תור לחרוזי.. נראה מה הוא יגיד כבר.. בבקשה תחזיקו לי אצבעות כי הניתוח הזה הוא פתרון יחיד שלי.... שבוע נחמד לכולם!!!!!

lia*

New member
בהמשך לשאלתי..

האם בסופו של דבר יאשרו לי את הניתוח אם BMI כזה אפילו עם השתתפות עצמית או בכלל אין סיכוי? ואם כן לפי מה נקבעת השתתפות עצמית(תשום עבור הטבעת)?

עדי.פ

New member
BMI לניתוח הוא 35 אם יש בעיות

הקשורות לעודף משקל (קולסטרול, לחץ דם, סכרת, נטיה לסכרת) יש לך סיכוי טוב לקבל אישור לניתוח אל תתיאשי

רונית-1

New member
(רויקו אצל רונית) לליאה: הקרטריונים

לניתוח על ידי קופות החולים הן מסת גוף של 40 או 35, במידה וישנן בעיות נשימה, פרקים/אורטופדי, בעיות וסקולריות/לח"ד וכו´, בעיות לבביות, סוכרת, בעיות פוריות. במידה ואת מוכיחה אחת מהבעיות הנ"ל את זכאית למימון על ידי קופות החולים. אם את מתכננת ניתוח בכל, יכול להיות ששוה לעלות על מנת לרדת
בהצלחה, רוייקו

למעלה