לרוייקו

לרוייקו

למה אתה מתעלם ממני אני ברוריה מחיפה ועברתי את הניתוח לפני 3 שנים.שוב אני מברכת אותך על הפרום המגניב.

רוייקו

New member
אהלן, יקירתי.. מה שלומך ?

בטח זוכר, רק לא זוכר היכן פנית אלי ולא עניתי.. מה איתך, כפרה ? את עדיין בקשר עם טל-יה ?? טל-יה סיפרה לי שאת קצת שמנת בתקופה האחרונה ... מה קורה.. ספרי.

היי לכופרים

ס ת ם.היי רועי נכון קצת שמנתי ואני באמת קצת בבעיה כי אני לא אוכלת כמעת אוכלת נורמלי כי קשה לי ואז כשאני רעבה אני אוכלת שטויות.תייעץ לי מה עושים.אם טליה אני די בקשר אבל יותר בטלפון לא בבמחשב.

רוייקו

New member
כופר ? ואת מה ? הגמל שכח הדבשת שלו

מה זאת אומרת לא אוכלת נורמלי ?? את לא יכולה לאכול צנימים עם גבינות, חומוס, טחינה, ירקות מבושלים, מרקים, קציצות ובשר טחון וכל שאר האוכל הנורמלי הרגיל שאפשר לאכול ולהשמין ממנו פחות ?? איזה שטויות את אוכלת שאת משמינה ?? כמה שמנת, בעצם ? אני לא צם. תאמיני או לא - אני לא לבד !!

לרוייקו

א.מה נעלבת לי סתם צחקתי. ב.שמנתי ב5 קג מאז שראית אותי אבל לא כבר אז לרדת את מה שרציתי והאוכל שכתבת מגעיל אותי.השטויות הם:שוקולד ועוד שוקולד.מה עושים? אני מתה לרדת.גם בשה הזאת אמי נפטרה ועברתי משבר גדול.בבקשה עזור ליץ

lia*

New member
גם אני לא צמה... רוייקו שאלה

לי אלייך... דיאטנית אמרה לי שמיום השלישי אני יכולה להתחיל על אשל וגבינה רכה וכאלה.. אני רוצה להגיד לך מה אכלתי אני לא יודעת אם זה הרבה או מעט- אחרי שאני אוכלת לא מרגישה שאני מפוצצת או משהו וגם לא בא לי להקיא.. זהמה שאכלתי אתמול: בבוקר אכלתי חצי גביע של יוגורט 0 % (100 גרם ברך) בצהריים קופסא של אשל ונשארתי רעבה.. בערב אכלתי חצי כוס של מרק עוף נטו( מכיר את האלה של 10 ק"ל לכוס?) כמו שאמרת אני מרגישה שהבצקת ירדה קצת( לפי לגימות של מים שאני שותה) האם זה בסדר? או שזה הרבה בשלב זה? אני נורא לא רוצה לאכול יותר מדי אבל מרגישה קצת רעבה ושותה כל הזמן מים...

היי ליאה חמודה

לי הדיאטנית בוולפסון אמרה לאכול ביום : חצי קופסא גבינה לבנה או קוטג´ עד 5% 2 גביעי יוגורט או אשל או מעדן דיאט ללא פרי בנוסף אמרה שאוכל לשתות מיץ פרי או ירק ואכן הכנתי לעצמי כל יום כוס מיץ פרי סחוט טרי במסחטה (בעיקר מתפוחי עץ) שתתי גם מרק צח שהכנתי מירקות ואבקת מרק עוף ( היא אגב הציעה לא לשתות את המרק של 10 קלוריות כי זה לא תורם כלום לגוף) ובעיקרון הרבה שתיה , אני שותה מים עם תרכיז דיאטטי בהתחלה גם ככה כל אכילה או שתיה לוקחת המון זמן התפריט הנ"ל היה לשבוע ימים עד שהגעתי לביקורת והוצאת הסיכות ומשם ניגשתי לדיאטנית שנתנה לי תפריט מורחב יותר. שיהיה לך המון הצלחה בהמשך נכון שהגרפסים ממש מעצבנים
אבל לא נורא זה נרגע במשך הזמן

lia*

New member
היי חושבת תודה על המידע ../images/Emo24.gif

החשוב.. אני מקפידה לאכול מינימום 20 ד´ כל פעם וגם שומאת על חצי שעה לפני האוכל ואחרי לגבי השתיה.. ביום ראשון אני מתחילה הליכות... וכבר 6 קילו פחות:)))

רוייקו

New member
לחושבת ותוהה: מרק 10 מהווה חלק

מכלל הנוזלים ולא חלק מארוחה מזינה, לכאורה.. בהחלט לא כדאי לחשוב על מרק 10 כחלק מארוחה. פשוט, משום שצריך לשתות לפחות 2 ליטר ביום של נוזלים, אין ברירה אלא לשתות כל מיני צורות של נוזלים, בנס קפה, בקפה, בתה, במיצים דיאטתיים, במיים, במרק 10 וכו וכו ... פשטייס ??

ורד *

New member
נוזלים

גם ג´לי דיאט נחשב לנוזלים. אפילו טעימים. בבתי אבות זהו חלק מהתפריט אצל אנשים שלא יכולים לבלוע מים, וכך משלימים להם את מאזן הנוזלים. גם חכם גם טעים.ורד.

רוייקו

New member
לליאה: רעב לאחר הניתוח ...

החודש הראשון לאחר הניתוח ועד לסגירת הטבעת מרבית המנותחים שעוברים את אותו סוג ניתוח להגבלת קיבה עם הטבעת המתכווננת - מה שאת בעצם עברת, חשים רעבים לאחר אותה ארוחה, שבעצם, בקושי גירדה את השן האחורית.. צריך לזכור. המעבר שיוצרת הטבעת סביב הקיבה די רחב והמזון שניקלט לתוך הכיס הקטן עובר ממנו לשאר הקיבה די במהירות... זו הסיבה שיש צורך בהמשך לנפח את הטבעת, על מנת להקטין את המעבר ובכך, בעצם, לעכב כמה שיותר זמן את המזון בכיס. ככל שהמזון ישאר בכיס (הכיס מצוי ברום הקיבה, ממש מתחת לושט) כך נחוש מלאות לאורך זמן והצורך להמשיך ולאכול יתעכב או יופסק.. אין מה לעשות: עד לניפוח של הטבעת, אין לך הרבה ברירה אלא להכנס למשמעת עצמית. היכולת לאכול עכשיו, בשלב הזה לא השתנתה בהרבה. את יכולה לאכול רגיל, אם תנסי, אבל צריך להיות טומטום בשביל לנהוג כך.. ניראה לך משימה קשה ?

lia*

New member
לא רועי אני בהחלט מסתדרת!

אני מסתדרת ולא נראה לי כ"כ קשה במיוחד כשאני לא צריכה לבשל למשפחה או משהו.. אצל ההורים עוד די קשה כי כולם יושבים לאכול ביחד אבל כבר השבת אני חוזרת לראשון ככה שלא תהיה לי שום בעיה .. זו גם דרך הגב הסיבה שלא אוכל לכתוב בפורום כי מהמחשב שלי זה לא נכנס לכאן( נורא מעצבן( כנראה אלך לניפוח עוד חודש וחצי. נראה לך הגיוני שהורדתי כבר 6 קילוגרמים???

רוייקו

New member
הגיוני שירדת 6 קילוגרמים.. אבל תהיי

בטוחה שאלה הקילוגרמים הכי ממזרים שיש.. הם מורכבים בעיקר מנוזלים ומעט מאוד שומנים...

למעלה