לרויקו, ולרומי המקסימה:

רוניאל

New member
לרויקו, ולרומי המקסימה: ../images/Emo39.gif

רומי, אשמע בעצתך, ואשאל את רויקו מס´ שאלות, לפני כן רוצה לאחל לך הצלחה, 10קג´ בחודש זה המון!!! אני ממש באמת מתרגשת בשבילך, אני בטוחה שגם ככה את יפיפיה, כפי שנשמתך יפה... רויקו, אשמח אם תוכל להשיב לי על כמה שאלות, במידה ואני לא "נודניקית" מדיי: כפי שציינתי, אני שוקלת 108 קג´, על 1.69 גובה, ולפני כ10 שנים הייתי במשקל 70 קג´, ונראיתי והרגשתי טוב. אני לא מעונינת להיות גרומה, חולמת להוריד את 40 הקג´ העודפים. הבנתי שבעית בולמוסי האכילה עלולה להיות למכשלה לניתוח, ואני קצת תוהה, האם לא כל הסובלים מעודף משקל בעיתם היא כתוצאה מהפרעות אכילה? האם כדאי לי להשמין את ששת הק´ג על מנת להגיע לניתוח? האם הניתוח בשיטה של הטבעת לא יכול להועיל לי? ואילו סיכונים כרוכים בניתוח כזה? בתודה, ויום נפלא, רוניאל.

רוניאל שלום

אומנם רועי השני הוא המומחה ואני לא רוצה להכות את המומחה ( הגששים ) אבל אם תדפדפי בפורום תראי את ההצלחה הסחררת של עדי ותביני אותי בכל מקרה זה טירפד לעושת את הניתוח חוץ מזה אחותו של רועי שמנה בשביל לעשות את הניתוח אני לא יודע בדיוק כמה אבל 6 קילו זה לא הרבה וזה כדאי !!!

רוניאל

New member
רועי, תודה על העצה, ../images/Emo39.gif

מאחלת לך המון הצלחה מכל ליבי! באופן אישי, מקווה שאולי אם בעיות של כאבי גב וברכיים, אולי יש סיכוי שיאשרו לי ניתוח בלי שאצטרך להשמין, מעבר לזה , מודה שעדיין קצת משקשקת מהרעיון, זה רק עכשיו מתחיל להבשיל אצלי.

רוניאל

New member
זה לא הפחד מהשש קילו כמו ../images/Emo8.gif

הפחד מהניתוח עצמו, בודקת בתוכי, האם יש בי את הכוחות להוריד את הקג´ המיותרים בכוחות עצמי, או שאין ברירה, ועליי להבין שמה שבאמת ישנה את חיי, יהיה ניתוח... עדיין מתלבטת בענין זה...

רוניאל

New member
דרך אגב רועי,

כשאתה רושם "מטרפד" אותי האם אתה מתכוון שמעודד לעשות או מעודד שלא לעשות, היות ומטרפד בדרכ´ משמעו "לא מאפשר" או "מפריע" או " מניע מלעשות " ...ואם התכונת למטרפד, מדוע מנסה למנוע ממך לעשות?

lia*

New member
לרוניאל החמודה! ../images/Emo20.gif ../images/Emo20.gif

הכי חשוב שזאת תהיה החלטה שלך ורק שלך. אני עד לפני חודש אולי נורא חששתי זה בכל זאת ניתוח.. אבל היום כשקיבלתי תור בכיתי כמו תינוקת ואז הבנתי שבישבילי זה באמת מאוד מאוד חשוב. אני עדיין לא קיבלתי אישור ממכבי על הניתוח ו BMI שלי הוא 39 ... אני הולכת מחר לרופא משפחה עם כל הדיקות מקווה שזה ישפיע על ההחלטה של קופ"ח. אפילו אם לא( וזה רלוונטי גם לגבייך)אני החלטתי סופית שאני הולכת על זה. אפילו אם אצטרך קצת לעלות במשקל.. אבל שוב- לנו הכח נראה ורוד אבל חייבים לגשת בצורה צאוד צאוד רצינית לנושא ולשקול כל הצדדים החיובים וגם שליליים שבעיניין. אני אישית מתה מפחד....
ומאוד מתרגשת(רק שזה לא ישפיע על חוות דעת הפסיכיאטרית!!) בכל אופן , עם מה שלא תחליטי תדעי שיש לך עם מי לדבר...

רוניאל

New member
לליאה היקרה, ../images/Emo24.gif

תודה, מתוקה, אני מאד מזדהה עם הפחד שלך, יחד עם זאת, אם החלטת, אז אני מאחלת לך את כל ההצלחה שבעולם, ומקווה שיעבור לך בקלות ומהר, ותגיעי במהרה למשקל שרצוי לך, ושתהיה הכי מאושרת...אני מצידי, עדיין בשלבי איסוף נתונים, וחומר, וכמובן התלבטות, אני מניחה שזה סוג של תהליך שעליי לעבור ול"התבשל" בו... בכל מקרה כך או כך מקווה להגשים את חלומי, ולשנות את מציאות חיי העכשוית...מאד שמחה על הפורום הזה ועל האנשים היקרים שבו...

RomiVais

New member
רוניאל יקרה ../images/Emo13.gif

תודה רבה על האיחולים!!! והמילים היפות!!
אני אתן לרוייקו לענות על השאלות שלך, שכן הוא מבין הכי הרבה פה. בכל מקרה, זה מצויין מה שאת עושה - מבררת, שואלת, מתעניינת ובקיצור אוספת חומר על כל הנושא וככה תמצאי את מה שהכי מתאים לך. קחי את הזמן, למרות שהיינו רוצים להיום רזים כבר אתמול
שווה לתת לנושא הרבה מחשבה, להיות שלמים על ההחלטה ולצאת לדרך עם כל הכוחות והרצון שיש!!! שיהיה לך ערב נפלא, רומי

למעלה