לרון

משה2001

New member
תשישות../images/Emo86.gif

הקיץ שמגיע נותן את אותותיו. התשישות נעשית תדירה יותר,יש למישהו רעיון להתמודדות טובה יותר????????? רומי אני כאן רק קצת תשוש לעיתים.

סיאמית

New member
מושיקו יקירי... ../images/Emo39.gif

יש, כמובן, תרופות שנועדו להתמודד עם עייפות.. אזכיר 2 מהן: 1) פיק-מרץ 2) מודפיניל. שתיהן הוכחו כיעילות במקרה של עייפות אצל חולי טרשת נפוצה. אם לא שמעת ו/או מכיר אישית אחת מהן... שאל את הנוירולוג שלך והוא יספר לך עליהן. חוץ מזה, לרפואה אלטרנטיבית (איפה חגית?!!?!?) יש פתרונות לתשישות... אולי כדאי שתבדוק אצל הומאופטים/נטורפאתים וכו´? ו...אין מנוס מהשורה התחתונה: פשוט לנוח, לישון מספיק ולאכול נכון ובריא. (ולא לאכול בשר בקר בצהריים כי העיכול שלו פשוט גומר ת´אנרגיה לשאר היום, בכלל, רצוי לאכול ארוחה קלה בשעות האלו... וזה אני יודעת מנסיון! חסר סדר "ארוחת מק רויאל כפול על גחלים עם אקסטרה גבינה וצ´יפס ענק ונא להוריד את החסה והעגבניה בבקשה ובמקומן להוסיף בצל וחמוצים ואם אפשר עוד שקיות של מיונז, תודה" בשתיים צהריים
) ולנסות לחלק את היום כך שיהיו פרקי מנוחה בין פעילות לפעילות.

משה2001

New member
לסיאמית היקרה../images/Emo24.gif

לקחתי לתשומת ליבי תודה על התשובה

אורית...2

New member
מושיקו...../images/Emo8.gif

קיץ וטרפצת לא הולכים ביחד ... טרפצת ומזגן ...זה מה שהולך ביחד ולנוח ... הדובים הולכים לישון בחורף...אני בקיץ...אבל עם מזגן צמוד !!! המון מקלחות קרות ! אבטיח קר ...גלידות אין מה לעשות רק לספור את הימים עד שהקיץ יגמר ... אה ...ובריכה שחיה בבוקר !!!ככה ב7 בבוקר ...נותן מרץ לכמה שעות...גם מומלץ !! בחורף יהיה שוב בסדר !!! מסמרטוט הריצפה הסחוט ...

משה2001

New member
לאורית 2../images/Emo24.gif

תודה אל כול ההמלצות אני הקבל את הכול באהבה ממושיקו

RomiVais

New member
הקיץ אכן נותן את אותותיו...

ואני חושבת על אמא שלי המקסימה שהיום יצאתי איתה ועם אחותי... וראיתי שהיה לה כל כך נחמד איתנו שלא רצתה אפילו לרמוז שקשה לה עם החום הנוראי..... אבל אני קלטתי! והצעתי לחזור הביתה, במקום להמשיך. היא ישר הסכימה, והתנצלה... מקסימה שכמותה...
אני כל כך מבינה את הצרה: "חום!" משה, אני מציעה לך כריות שעשויות מג´ל או משהו דומה.. שאפשר לשים במקפיא ואז עם מגבת דקידה, אפשר לשים על הראש או על העורף.. לאמא שלי זה עוזר... רק בריאות!! ושהקיץ יעבור על כולנו בשלום.......

למעלה