לרונאסטל

לרונאסטל

פתאום ראיתי את ההודעה שלך אלי בדף השני. הצלחת לסקרן אותי. מי את ומאיפה את זוכרת אותי??????? בכרטיס שלך אין פרטים חוץ מגיל ויש לי השערה. זו רונה?

רונאסטל

New member
כן כן זו אני...

הגעתי לפה בעקבות חברה ונשארתי בגלל החברה. התגעגעתי גם, מה שלומך? מה חדש (ב-5 שנים האחרונות
)? עד היום התמונה הכי משגעת שיש לי עם לין, היא בזכותך
(מהיומולדת בפארק). תספרי ספרי אשה מעלליך.

יווווווו רונה ../images/Emo24.gif

טוב שיש פורום אז נפגשים !!! מה איתך? מה שלום לין ואיתמר? היא בטוח מדהימה כרגיל והוא בטח כבר לא התינוק שאני זוכרת אה? פגשתי את רם לפני כמה חדשים בבית איזי שפירא. הוא אמר לך? בואו מחר לפארק הירקון. אני עושה הפנינג לילדים של ת"א, מ-16:30 ליד הגולפיטק. יהיה מדהים עם מתקנים מתנפחים, ליצנים, עינת שרוף וכל מיני. געגעתי אחותי היקרה..נשיקות

אה וכמובן...

אם תבואו תוכלו לראות את שי ועפרי שכבר ממש גדלו. הם כבר בני 10 פלוס. היית מאמינה שככה עובר הזמן? איזה גרועות אנחנו..איך ניתקנו קשר איך..

רונאסטל

New member
וואלה,

מגניב, נראה לי שנבוא, איתמר כבר אחלה גבר (בגובה 90 ס"מ ועדיין...) נראה לי שהם יהיו מבסוטים ואני בדיוק בחופש עד היום הראשון של הלימודים. אני אמצא אותך בין כל המליונים? צריך סיסמה לכניסה? (או שהעגלה של לין מספיקה
) שי ועופרי בטח מדהימים כמו שאני זוכרת אותם, רק בגדול. את בטח תהיי בהלם מלין, למרות שלי נראה שהיא לא גדלה... מה זה הם בני 10+, לין עוד חצי שנה בת עשר, הם לא גדולים ממנה באיזה שנה שנתיים?

רונוש

לא סיסמה ולא נעליים..פשוט תגיעו למתחם של הגולפיטק (איפה שהיינו עושות פעם על האש, זוכרת?) מקסימום תתקשרי אלי כשאת שם. 056-442556. יוווו איך אני מתרגשת לראות אתכם !!!!!! לגבי שי ועפרי- במאי הם חגגו יום הולדת 10. ההבדל בינם לבין לין הוא לא כזה גדול. האמת..גם אני חשבתי שלין הרבה יותר קטנה..מוזר אה? נישוקים חיבוקים ויאללה שיגיע מחר

רונאסטל

New member
באסה, בסוף לא יכולנו לבוא

איך היה? בטח היה כייף! פשוט פרח לי לגמרי מהראש שללין מגיעה הפיזיו אלינו ב-חמש וחצי ולאיתמר אסיפת הורים בגן בשש. אז הלכנו לבריכה, לא יאומן איך הילדה הזו מאושרת ממים, היא פשוט נולדה להיות דג. היה כייף ומעייף ואני כבר אוטוטו צריכה ללכת לגן. אז המון נשיקות וחיבוקים, ומקווה שבפעם הבאה נגיע!

רונה הפסדת ובגדול...

היה אירוע מדהים שפע פעילויות, היו מלא אנשים באו המון מפורסמים. ונהנינו מכל שנייה ושנייה חבל שלא באת.

למעלה