לרוניקו

לרוניקו

מספרי ה IP המזויפים יכולים לעבוד רק על הג´ווה סקריפט המקבלת אותו מהדפדפן, השרת הזה מבוסס חלונות זאת אומרת הוא עובד על ASP בשפה זאת יש אובייקט INCLUD מסויים שבעזרתו יודעים כמה משתמשים יש באתר ו את המשתמשים בצ´אט. בעזרת אותו אובייקט אפשר לזהות את המספר שנותן לך הספק אינטרנת והפורט (לא מה שרואים ב NETSTAT ).כל מה שהתוכנה עושה זה להקשיב לפורט ולשלוח HTTP HEADER 200 לפני שהשרת בכלל ענה.

למה אתה לא עונה?

לא חשבת על זה נכון? לא משנה עם יש לך FAKEIP או COVERUP או NETHUKES. שכחת מה ASP יכול לעשות

roniko301

New member
אענה לך

זמן מחצית החיים היקר, לא עניתי לך כי אני משתדל לענות בעיקר להודעות הקשורות בניסויים בבעלי חיים או בזכות שלי לספר על חשיבותם. אשר להודעתך, אני חושש שהינך טועה, מסיבות שלא אפרט (למרות שאני יודע ומעריך את הידע שלך במחשבים). בהזדמנות זו תרשה לי לשאול אותך: בתור משהו שקרוב לעולם המדע, האם פעם בדקת את חשיבות הניסויים בבעלי חיים? האם שאלת חוקרי רפואה או קראת מאמרים? או שקראת רק "מאמרים" באתרי התעמולה של זכויות החיות? האם נכנסת לאתר העמותה לקידום הרפואה ועיינת בכתוב שם? האם באמת אתה מאמין שחוקרי הרפואה טפשים או סדיסטים ותומכים בניסויים בבעלי חיים ללא סיבה? ומה דעתך על הסקר הבא? האם גם אתה מזלזל בדעתם של מקבלי פרס נובל לרפואה? האם היית מזלזל כך בחתני פרס נובל לפיסיקה? רוניקו

dylan

New member
מבחינתי לפחות (ואני מניח שיש עוד

כמה ששותפים לדעתי), אין שום רלוונטיות בשאלה אם ניסויים בבע"ח תרמו משהו לרפואה.. הסיבה שצריך להפסיק אותם לדעתי היא קודם כל מוסרית.

אני מכיר טוב מאוד את כל העובדות

אני יודעה לאן אתה מכוון אבל אני עשיתי טוב, טוב את שיעורי הבית-שלי. עוד לא שמעתי נימוק אחד שלפחות טיפה שיכנעה אותי שיש לניסויים ערך! אני לא מבין המטרה שלך היא לשכנע שניסוים מועילים או לעזור להציל בני-אדם?

למעלה