לרונית ולכולם-ג´ו (הכפילה של לוסי)

niv_204

New member
לרונית ולכולם-ג´ו (הכפילה של לוסי)

אתר נחמד שמופיעות בו הכפילה של לוסי (ג´ו) ושל האדסון (לא כ"כ דומה לטעמי, אבל נחמדה), שתיהן היו בכנס בלונדון. קצת מידע עליהן ועל קרבות החרבות שהן עושות בכנסים למיניהם. שווה הצצה. http://www.cottagestudios.co.uk/

xena 17

New member
נחמד ../images/Emo13.gif

תאמת שהכפילה של לוסי די דומה לה אבל של האדסון לא.

XenaBoy

New member
זה לא הכפילות שלהן בסדרה נכון ?

אלה רק נשים שהתחפשו להן לצורכי הכנס... לא ? אסף

niv_204

New member
לפי מה שהבנתי זה ממש המקצוע שלהן

זה לא סתם אנשים שהתחפשו ומגיעים לכנסים על דעת עצמם אלא משהו הרבה יותר מקצועי.

niv_204

New member
הכפילות

הן מאד נחמדות. פגשנו אותן בכנס בלונדון. ג´ו מאד דומה ללוסי. היא היתה מדהימה, בעיקר עם כל מיני תלבושות זינה. בכל מקרה, הן לא הכפילות בסדרה שעושות פעלולים וכו´. הן כפילות של כנסים וארועים. במהלך הכנס בלונדון ג´ו ועוד מישהו נתנו חצי שעה של קרב חרבות מדהים. הם השתמשו בחרבות אמיתיות (או לפחות ממתכת - אפשר היה לשמוע את המתכות) וגם חטפו כמה מכות בידיים מהחרבות. זה היה ממש אמיתי. ג´ו גם נבחרה לכפילה מס´ 1 של לוסי בעולם. היא מצטלמת ומופיעה בכל מיני ארועים הקשורים לזינה.

niv_204

New member
טד, האדסון, גרג, אדריאן, קרל

וג´ניפר. היה מדהים. ובתרגום לאלה שלא כ"כ יודעים/מזהים, ג´וקסר, קליסטו, וירג´יל (הבן של ג´וקסר מהעונה החמישית), איב (הבת של זינה מהעונה החמישית), קופידון/קיסר, וג´ניפר שמשחקת בסדרה חדשה שנקראת Dark Angel יחד עם גרג (ושיחקה גם את קייט ב"שולחן לחמישה".

niv_204

New member
הן לא מגיעות לכנסים "קטנים" ובכל

מקרה היה כיף. לפני הכנס היו שמועות שאולי רנה תגיע אבל אלו היו רק שמועות. אני לא יודעת אם זה בגלל שהיא היתה בחודש שביעי והתכוונה להגיע או שסתם מישהו המציא שמועה. בכל מקרה, נסעתי עם ציפיות מאד גבוהות וממש לא התאכזבתי!!!

Alexis

New member
יש עוד אחת... מי זאת?

אוקיי. יש כפילה אחת בסדרה שאני אישית מתה עלייה! היא בקטע של הפספוסים שהיא מחליקה על החביות... וגם למי שראה במאחוריי הקלעים של who´s gurkhan למישהו יש מושג מי זאת? אני מתה לדעת!!!

למעלה