לרוני אין חיים?%^$^$#^%#^$#^$#

ליאורוצ

New member
לרוני אין חיים?%^$^$#^%#^$#^$#

לא רק שהיא חרא של זמרת,היא גם מוציאה תיק איפור או מוצרי איפור:\ לא נראה לי שמישהו יקנה את זה רק כל המפגרים שאוהבים את הפאקצה הזאת! קחו לתשומת ליבכם:|

להפך - זה מראה שיש לה חיים.

בתור זמרת היא צריכה להתקדם כמה שיותר ותאמין לי שהשקת מוצרי איפור ועוד לעשות להם קמפיין זה התקדמות גדולה. ואני אישית מכירה בנות שקנו את המוצר לא בגלל שהן אוהבת את רוני "הפאקצה" זאת אלא בגלל שהמוצרים האלה הם באמת טובים ומוצלחים.. אז תיקח לתשומת לבך:|

זו דעתך האישית וזכותך המלאה להביע

אותה. אבל אני אישית חושבת שרוני ממש לא "חרא של זמרת" כפי שהגדרת אותה. ובקשר למוצרים,רוני בחרה להוציא קו איפור לנערות כי למען האמת,לא היה קיים דבר כזה בארץ לפני כן ואני ממש לא צריכה לספר לך שבנות מתחילות להתאפר כבר בגיל 12 ו13. אם הן מתאפרות,למה שלא יהיה להן משהו שמותאם לגילן? אז רוני הוציאה קו איפור עדין,מתאים לנערות וילדות ובמחירים סבירים. אני ראיתי לא מעט בנות שממש לא סובלות את רוני עצמה,אבל קנו הרבה מוצרים מהקו,כי הוא פשוט מותאם להן,לסגנון האיפור שלהן ולכיס כמובן. בינתיים זה הולך לא רע בכלל ואני מאוד מקווה שברגע שהפרסומת תעלה לשידור,זה יתפוס עוד יותר תאוצה

../images/Emo207.gifיש לי שאלה../images/Emo9.gif

אני רוצה להצטרף למועדון UGIRL שבאתר הרשמי אבל אני לא יודעת כל כך מה זה... מישהו מוכן להסביר לי?

Roni My Star1

New member
../images/Emo110.gifגם אני רציתי לשאול...

אבל מכיוון שראיתי שירדן כבר שאלה אז לא רציתי לפתוח עוד תגובה ולשאול
למרות שנירשמתי,אבל בכל זאת אני רוצה לדעת

x N O A M x

New member
חחחחחחחחחחחח

הרג אותי הנושא שלך.. האמת שלך אין חיים ילדה..:S

Roni My Star1

New member
../images/Emo110.gifרוצה הודעה ש"תשמח" אותך?

מי שאין לו חיים פה זה אתה כן,כן אתה. אם אתה כלכך שונא אותה,למה אתה מתאמץ לכתוב פה הודעה?

למעלה