לרוני וזהבה

רותי57

New member
לרוני וזהבה

כפי עצתכם התחלתי לחפש מטפלת חדשה להורי והודעתי למטפלת הנוכחית כי הבנתי מדבריה שאינה מרוצה אצלינו ומחפשת מקום אחר אז התחלתי גם אני לחפש ואם אמצא במהירות אז תוך יומיים שלושה את תצטרכי לעזוב היא התחננה וביקשה שאני אשאיר אותה והודתה עכי באמת לא עשתה את מה שצריך לעשות ומעתה היא תעשה את הכל ומאד תשתדל ובכן החלטנו לתת לה הזדמנות נוספת אני מקווה כי לא טעינו בכל אופן תודה לכן

קורנית

New member
אין לי נסיון

למזלי - בהחלפת מטפלות אבל נראה לי שאת עושה טעות, וכדאי בכל זאת להחליף. לא מאמינה ביושר של האישה הזאת. את הזמן שנתת לה תנצלי לחפש מחליפה בלי לחץ ובהצלחה בפעם הבאה!

ברית 10

New member
מבטיחה לעשות מה שצריך

בטיפול באנשים שתלויים בטפול צריך לא רק לעשות מה שצריך אלא גם לחפש מה כדאי לעשות ואיך לעשות את הדברים באופן הכי מכבד וכו'. צריך נשימה ארוכה כי העבודה באמת קשה. חשוב שהמטפלת תדע שאת בעניינים ושמה לב. אני לא בוטחת כל כך באמינות של המטפלת שלכם וכדאי להיות עם אצבע על הדופק. האם ההורים שלך יכולים להגיד אם הם שבעי רצון? מניסיוני, יש לתחזק כל הזמן את המטפלת, גם להבין אותה ולתמוך בה וגם שיהיה ברור שהיא שם כדי לדאוג ולטפל בצורה הכי אחראית וטובה. בהצלחה

ענתי44

New member
היי מה בדבר הזדמנות שניה?

המטפלת היתה גרועה אין ספק, אבל היא הודתה בטעותה ומבקשת הזדמנות שניה. טוב עשית שנתת לה כזו. לפחות הוריך רגילים אליה ומעכשיו יכול רק להשתפר ותמיד אפשר לשלוח אותה אם לא תשנה יחסה.ובכלל חברה שלי החליפה מישהי ונפלה מין הפח אל הפחת מי יודע מי תגיע.אז קודם למצות את האפשרות לא לטלטל את הוריך עם שינוי המטפלת, ולעקוב אחריה כך שהיא תדע שיש לה הזדמנות אחת בלבד. ואם את רואה שינוי תברכי אותה על זה אך באותה נשימה תדגישי שאת עדיין בוחנת ועוקבת ושאין פשרות בדבר היחס להוריך ומילוי חובותיה. מחזיקה אצבעות להצלחה.

Super Max

New member
מסכימה עם ענתי

גם לי נראה שעשיתם את הדבר הנכון. החלפת מטפלת קשה גם למטופל, ואם יש צ'אנס שדברים יסתדרו ללא החלפה - כדאי ללכת עליו. (ושוב - אתם מכירם את הציפור שביד. יש תמיד אפשרות שהציפור שעל העץ תהיה פחות מוצלחת...) מה גם שתוך כמה ימים תדעו איפה אתם עומדים. שיהיה בהצלחה !!

פנטזי1

New member
אם המטפלת הבינה שהיא מועמדת לעוף

יש סיכוי שהיא תשתדל ותשתפר היא פשוט ניסתה אותכם,עכשיו היא תחשוש למעמדה,תני לה צ'אנס לשבוע הקרוב ותראי מה קורה,אל תוותרי לה על אף אחת מהמטלות שהיא חייבת לעשות אך מצד שני תשבחי ותצ'פרי כשהיא ראויה לכך. תמיד אם לא מסתדר אפשר להחליף אותה.

שלום!יש לי נסיון עם החלפת מטפלת אני

חושבת שעשיתם טוב שנתתם לה הזדמנות שנייה. מי יודע? אולי היא באמת תשתפר, ואם לא, תמיד תוכלו להחליף אותה. גם אנחנו החלפנו שלוש מטפלות עד שהגענו לאחת טובה מאוד. הגענו למסקנה שבכסף שאנחנו משלמים, אנחנו צריכים לקבל את הטוב ביותר ולא מטפלת ליגה ז' שלא עושה כלום, לכן לא משנה כמה מטפלות נצטרך להחליף,וגם אם זה יהיה קשה, זה אכן שווה את זה.

למעלה