הבהרה
תודה לך, אני מאמין בדרכי ולכן לא הפריע לי כמות העלבונות האנונימים שספגתי למרות שאיני מבין מה המאזינים רצו מגיא מרקמן. אבל, לעינייננו, פשוט הודיתי לכולם כולל מבקרי עלומי השם על האזנתם. יצאתי מההנחה שגם מי שתוקף אותי מאזין ל"עצם העיניין" אחרת לא היתה לו תחמושת להתנפל עלינו. מחר זו ההגשה האחרונה שלי של "עצם העיניין" ומצאתי לנכון להודות לכולם על התקופה היפה שהיתה לי ברדיו קול הים האדום שבכנות אני סבור שהוא לוקח את תפקידו כשופר לתושבים במלוא הרצינות אולם מה לעשות ועיר קטנה יחסית כשלנו לא מייצרת חדשות מרעישות מידי בוקר. בהיזדמנות זו אני מבקש להודות לגיא ואיריס,עינבר ועדו בן דוד, פרנקו וסטלי ולצוות הנהדר שעבר איתי את תקופת הביניים : עינבר ווקנין המפיקה והעורכת, ורדה הכתבת ורון הטכנאי ואני לא שוכח את המאזינים ובעיקר את "פוזה","אובליגטור", "טוני6" "אילתייייייייי", "מאזינה קבועה לשעבר" ואם שכחתי מישהו איתו הסליחה. מיום ראשון הקרוב חוזר ערן קורץ להגיש את תוכנית האקטואליה ואני מאחל לו הצלחה מכל הלב וכולנו יודעים שהוא יעשה עבודה ניפלאה ואני מברך על כך. אז תודה לכולם וניפגש מידי שבוע, בימי חמישי, ב"יופה-של-שבוע".