לרוני

רותי57

New member
לרוני

פעם אמרת שכאשר ארצה מטפלת לתקופה קצרה "תרחרחי" אצל העובדות שלך. ובכן אני צריכה עובדת ל5 שבועות. כי שלנו נוסעת לחופשה. האם זה עוד אקטואלי? אני פשוט לא יודעת מה לעשות בחברת כוח אדם לא כל כך עוזרים. אנו גרים בתל אביב. תודה רותי

ronnyw

New member
אעשה זאת הערב

ןאחזור עם תשובה. יכולה לתת לו"ז יותר מדויק? (איזה תאריכים?) טני מבינה שמדובר בחולה אישה, ללא בן זוג, נכון?

zs1957

New member
חופשה של העובד הזר

ניי רותי 57 תבקשי מהעובדת הזרה שתמצא לך מחליפה. קחי בחשבון שהיא לא חוקית ואין לה ויזה. בדרך כלל הן מביאות מחליפות. תוודאי שהיא אכן חוזרת, תבקשי מחברת כ"א לתת לך שק ולא לשלוח לחשבון הבנק זה אפשרי. תבדקי את חשבון הטלפון שלא תשאיר לך חשבון מנופח ותברח. אני מספרת לך ולחברים כי המטפלת שלנו יצאה לחופש ולא חזרה, למרות שהיה לה כרטיס חזרה, שזה מעין הסוואה.היא גם לא הודיעה לנו שהיא לא תחזור. את הידיעה קבלנו מהמטפלת המחליפה.נדהמנו כי היה ברשותה כרטיס חזרה והיתה צריכה לקבל משכורת. בנוסף הי א השאירה לנו חשבון טלפון מנופח. חוק הסיעוד נכנס לחשבון הבנק שלה ואין אפשרות להוציאו רק לה. אז גם נותרנו עם נזק וגם לא קבלנו חוק סיעוד. בדבר אחד אני מתנחמת. המטפלת החדשה טובה יותר. והכי חשוב שאמא שלי תהיה בידיים טובות, עם מטפלת חמה ואוהבת. זהבה שחם

ronnyw

New member
זהבה, מה יהיה?....

אנחנו תמימות דעים כמעט בכל נושא, רק שזה מגיע לעובדים הזרים - אנחנו חלוקות... העובדת שלנו נסעה בזמן, חזרה בזמן, וממשיכה לעבוד במסירות ובנאמנות עד היום (חצי שנה מאז שחזרה) ואני מקווה שעוד תמשיך הרבה זמן... אכן, משחק פה גם מזל, "נפלנו" על בחורה ישרה והגונה עם נשמה בגודל פיל, בעוד אתם, כנראה, נפלתם על נוכלת. (אגב, זה גם לא קשור ביכולת השיפוט שלנו בראיון הקבלה לעבודה, כי אי אפשר לדעת כלום מראיון כזה, ולוקח זמן רב עד שיודעים עם מי באמת יש עסק) העיקר שיש אצלכם "הפי אנד", ושיש מטפלת טובה !! זה הכי חשוב.

zs1957

New member
מטפלת זה ענין של מזל

היי רוני אני מחזיקה כבר 10 שנים עובדות זרות המטפלות באמי. בחיים לא קרה לי דבר כזה. תמיד נסעו ושבו בזמן. אכן נפלתי על נוכלת. נכון שאנחו תמימות דעים בכל נושא פרט לנושא של עובדות זרים בו אנחנו חלוקות.נתמזל מזלך ויש לך עבדת טובה. אני כבר בעסק הזה זמן רב והספקתי להכיר את הפרצוף האמיתי של העובדים הזרים .רובם אינם אמינים מעטים מביניהם הגונים וישרים.הם עובדי מאד קשה זה לא קל לטפל בחולה אלצהיימר אבל הרבה פעמים הם מחפפים ,רובם אינם מיומנים בטיפול בחולים שלנו. למעשה כאשר את קולטת עובד את צריכה להכשיר אותו לעבוד עם החולה. בראיון העבושה הן כולן נחמדנות עם הזמן הן נשחקות והתוצאה נראית בטיפול בחולה. הכי חשוב שאני מרוצה מהמטפלת הנוכחית , אמא שלי מאד אוהבת אותה ומשתפת אה פעולה. מה להביא למפגש? כתבי לנו א הכתובת ולמי שצריך עדיף גם לצרף מפה. כל טוב, זהבה שחם .

רותי57

New member
לזהבה

תודה על התשובה .א'. המטפלת נוסעת לחופשה כבר בתאריך 13.12. ב'. אין לה חברים כאן וחברה היחידה שלה רק עכשו חזרה מחופשה. היא לא מדברת מהטלפון של ההורים. ומגיע לה משכורת עבור ימים מ1.12 ועד 12.12 הכסף לא נכנס לה לבנק. בכל אופן תודה על ההזהרה. אם היתי יודעת כיעל הבעיה במחליפה לא היתי מאפשרת לה לצאת לכל כך הרבה זמן לחופשה. אך עכשב זה כבר מאוחר. לכן אני זקוקה למטפלת SOS אני צריכה משהיא דוברת פולניתץעיברית או רוסית. גם פיליפיניות שיודעות עברית זה טוב. אם משהו יודע אודה לו מאוד.

למעלה