לרוני123

אלוני.

New member
לרוני123

ציניות והתנשאות הייתה בילדה ובשרה (יולי תמיר) שידעה את הפרטים ונעמדה על ידה כאילו שהיא נותנת לה תמיכה, חבל ועצוב שאנשים לא יודעים היכן לעצור ומוכנים לעשות שימוש מניפולטיבי בילדים לצרכים שלהם.

רוני123

New member
עצוב וחבל לי בשבילך

שבלי לדעת את הפרטים אתה ממהר לחרוץ דין. כפי שכבר כתבתי, הכי קל לשבת על הכיסא ולנהל ממנו את העולם.

אלוני.

New member
מכאן אני יכול להסיק

שלדעתך הילדה ידעה את הפרטים? קרא בבקשה את הודעתי הראשונה עליה בחרת להגיב: התייחסתי לאמירתה מול המקרופונים בדבר כך שכתרומתו של אריאל שרון מסתכמת בהרוגים ופצועים. הסתייגותי השנייה התייחסה לשימוש במילים אני מאשימה, וד``ל. כפי שכתבתי מטה חבל שהילדה הפכה לכלי משחק בידי כוחות גדולים ממנה, היה כדאי שהפוליטיקאים ישמרו אותם מחוץ למשחק. ואם החליטה הילדה להגיב על משהו אזי היא מחוייבת לדעת את כל הפרטים ולא את אלה שנוח לה. אריאל שרון רחוק מלהיות הבחירה שלי בבחירות הקרובות או בכלל אבל אין זה מחייב אותי להתייצב אוטומטית לצד התעמולה העלובה הזו. אולי אני לא יודע את כל הפרטים, אם כי נראה לי שכן, בטוח הוא שחברת הממשלה שהייתה שם יודעת את כל הפרטים וידעה אותם כבר קודם. בעיניי הילדה באה לברך ונמצאה מקללת.

רוני123

New member
הילדה לא ידעה את כל

הפרטים וככה גם אתה. לא הייתה בידה כל כוונה להפוך כלי משחק בידי פוליטיקאים. זה היה אקט תמים של ילדה שקמה להגיד את שכואב לה והאשימה את שרון בכאבה. ולא, היא לא ידעה את כל הפרטים, היא גם לא הייתה חייבת לדעת. די לה בידיעה שבאשמתו נהרסו חייה, חיי משפחתה ועוד רבים אחרים. דרך אגב, השימוש במילים ``אני מאשים`` הוא זה שבסופו של דבר טיהר את שמו של דרייפוס. אני תוהה מדוע אתה מוצא במילים אלו טעם לפגם. הגברת יולי תמיר לא הייתה שותפה ל``מזימה`` ולא הייתה כאן שום כוונה לתעמולה זולה כפי שמצאת טעם להאשים. דקות ספורות לאחר האירוע התגלגל העסק בתקשורת תוך סילוף ועוות העובדות. גם הצילומים הוצאו מהקשרם ועברו עריכה כאילו יולי תמיר עודדה אותה בדבריה. אין בכוונתי לשמש כאן סנגור לאותה נערה רק חבל לראות כיצד אנשים שהיו רחוקים ממקום האירוע יושבים ומנתחים ומשמיצים.

אלוני.

New member
נראה לי שגם אתה

לא מעורב בכל הפרטים. השרה יולי תמיר ידעה עוד קודם מהסיפור, כדאי שתבדוק את מקורותיך. ותבדוק טוב טוב. גם השרה וגם הילדה ידעו שהתקשורת נוכחת במקום. וחייה של הילדה לא נהרסו בגללו, מה לעשות הם נהרסו בגלל המלחמה ובגלל החיים כאן. השימוש באלמנות, יתומים והורים שכולים , כמו גם בילדה הזו, הוא ציני ומרושע. מוטב לה לשרה תמיר שהייתה מבינה את זה ועוצרת את הסיפור לפני שהתגלגל קדימה. והיה כדאי שתקשיב לדברי השרה תמיר לפני שאתה מחליט מה היא ידעה ומה לא. ולגבי , הדברים הוצאו מהקשרם....

tal18

New member
אהוד ברק הוא ששלח את אבא שלה להילחם בקרב ההוא...

למעלה