לרועי שלום רב

caman

New member
לרועי שלום רב

קודם כל אני מתנצלת מראש שההודעה אינה משורשרת! זוהי הודעה חשובה למנהל הפורום שלחתי לך היום קובץ של פלאש ולא החזרת לי תשובה לגביו....נתתי לך אותו על פי בקשתך על מנת להעלות אותו לפורום....ואף שלחתי לך שוב הודעה על מנת לוודא אם אכן קיבלת אותו אך שוב לא החזרת לי תשובה.חשבתי אולי הקליפ יותר מדיי טעון בחומר פרובוקטיבי ועל כן אתה חושש להשימו......אבל עדיין זה לא ענה לי על השאלה מדוע אינך כותב לי על כך.... מדוע אינך מחזיר לי אימייל לפחות להסביר לי ......האם היית מובך לגבי תוכן העבודה עד כדיי כך שלא יכולת לכתוב לי על כך? אולי לא התחשבתי בגילך הרך? עדיין, אני חושבת שהתייחסתי לפורום שלך ברצינות רבה וחשבתי שזהו פורום שמיוחס לאנשים יוצרים, לאמנים, ואי לכך לא תהייה נא גבולות יצירה. ואם כן...לפחות יהיה לכך הסבר. אנא כתוב לי במהרה......ואל תפחד, אני לא נושכת

roychu

New member
שלום רב גם לך, וברוכה הבאה

אני מאוד מצטער שזאת ההתרשמות שקיבלת לא הייתי בקרבת מחשב כל אחרי צהריים עקב עניינים אישיים רק עכשיו פתחתי את המייל, ואני רואה את ההודעות שלך ועוד לא ראיתי אותו (הקליפ) עוד כמה דקות אני יעלה אותו בברכה, רוי

roychu

New member
ראיתי את הסרט, עוצמתי ביותר

אבל לפי דעתי לא יהיה מתאים להציג אותה כאן בפורום, בגלל התכנים הפרובוקטיביים שבו... לעומת זאת, עם מישהו רוצה לקבל את הסרט במייל, אולי שיפנו אלייך, או אליי

caman

New member
מתנצלת מראש....

רק חבל לי שלא ניתן יהיה להשים אותו...עדיין זה מצוייר....ואין בו משהו שעלול להזיק לצופים .....ההיפך.... בכל מקרה ...אני מבינה את ההתלבטות שלך בתור מנהל פורום... לכל מי שירצה לראות את הסרטון שיפנה אליי...בשמחה....אין כל צורך להטריח אותך... האימייל שלי: [email protected]

למעלה