לרוץ ולהוריד.........מהר
.....נו

• פותח הנושא GEL
  • פורסם בתאריך

GEL

New member
לרוץ ולהוריד.........מהר../images/Emo79.gif.....נו

המומלצים שלי: 1)דפש מוד FREELOVE (דיפ דייש פרידום מיקס) ע-נ-ק דייפ דייש במיטבם 2) אומנם זה יוצא עוד יותר מחודש אבל למי יש כוח לחכות !!קיילי מינוג -IN YOUR...(SAEED AND PALASH VOCAL MIX( ששמעתי את השיר לרשונה אמרתי נחמד ולא יותר אבל אחרי ששומעים את הגירסא הזאת פשוט מתאהבים בשיר הזה 3) משהו ישן קצת משנת 97 WHITNEY"אני חברה באל-סם"HOUSTON- אם השיר STEP BY STEO במיקס של JUNIOR VASQUEZ העיבוד שעשו כאן לקול של ווטני ממש טוב

inbale

New member
יששששששששש../images/Emo6.gif

סוף סוף מישהו עם טעם מוזיקלי כמו שלי..ישששששששששש!!!! רק לא הבנתי מה יוצא בעוד חודש???

KM-AIR

New member
סאעיד אנד סאלאש

אניהפעם מאד גאה בEMI שבחרו באנשים הטובים בשטח כרגע בשביל הרימיקסים של קיילי. מלבדם שני הדי ג´ייאים הערבים (שהם מהמבוקשים בתחום הרימיקסים בימים אלה) מצפה לנו גם הרימיקס של רוג´ר סאנצ´ז קיילי אמנם אומרת שהיא לא תעשה כלום להצלחה באמריקה, נראה לי שעצם העובדה שעיתון הבילבורד כתב שCant get you out of my head יהיה אחד הלהיטים הגדולים ביותר באמריקה בשנת 2002- קצת סינוורה אותה. נחייה ונראה- הריליס דייט של זה באמריקה הוא איפהשהו בפברואר.

GEL

New member
אלק לא תעשה כלום ,הצחיקה אותי

מי ששמע את המיקס של "סעיד ו פלאש" יודע שיותר האוס ניו-יורקי מיזה לא יכול להיות!!! אני בטוח שלסינגל היא תידאג גם למיקסים יותר ארופאיים ומה עוד ששמעתי שלשיר הקודם שלה ( שנמאס לי לרשום את שמו )כבר עשו מיקסים שיותר "יתאימו" לקהל האמריקאי אז שלא תבלבל יותר מידי תמוח ושלא יעלה לה השתן לראש ...........היא מתה להצליח שם ( וביננו איזה אומן לא ?) הרי שם נמצא הכסף הגדול, ואלבום של אומן מסוים שמגיע אפילו רק למקום 20 מסדר אותו לכל החיים!!! אז אני לא קונה את הקשקושים שלה -אבל ברור לי שהיא תשחק אותה שם השנה בגדול ( רק עד שמדונה תחזור באמצע 2002 ואז גמדה קיילי תפנה את המקום לגמדה מדונה )

היא ממש לא מתייחסת לאמריקה

(ועם הטעם הקלוקל שלהם, מי מאשים אותה), אחרת היא באמת היתה מוציאה אלבום ממוקסס או אלבום שהוא הכלאה בין החדש לליט יירס. ההחלטה שלה להוציא את האלבום כמו שהוא, תעיד על כך. איזה אמן לא מת להצליח באמריקה? אמן שלא רוצה להתפשר על המוזיקה שלו, ולהתאים אותה לטעם המשעמם של האמריקאים.

GEL

New member
יש הרבה רע בטעם האמריקאי אבל.....

לא הכל כמו שיש המון זבל יש גם המון דברים יפים ( ואני לא מדבר רק על הגדולים כמו:מייקל ,גנט ,מדונה וכו ) ועובדה שמנבאים לקילי הצלחה גדולה שם ואם היא לא היתה רוצה להצליח שם היא לא היתה נשמעת כל כך ההאוס ניו-יורקי פתאום ( זה שהיא לא משלבת את 2 האלבומים האחרונים שלה ביחד זה לא אומר )

KM-AIR

New member
היי.. לא לריב!

GEL אני יודע שגם אתה עוקב אחרי קיילי (כל הכבוד!), וג´רי... עליך בכלל לא צריך לדבר... אינני חושב שהבחירה בסאעיד וסאלאש היתה על מנת להתאים לאמריקאים,אלא פשוט בגלל שהם השם החם ביותר כרגע מבין כל הדי ג´ייאים (כך הבנתי מיודעי דבר)- גם באירופה. איני חושב שקיילי באמת "שמה" על הצלחה באמריקה. זה אכן צורם שהיא לא מצליחה שם, אבל מצד שני- עד לא מזמן לא היתה לה שם בכלל חברת תקליטים והיא בכלל לא התאמצה לחפש. הלו"ז שלה ממילא כבר צפוף יותר מדי- בטקס פרסי האם טי וי היא הופיעה עם כמעט 40 מעלות חום. היא כבר תשושה ועייפה מכל הטראנס הזה, אבא שלה חולה, לא היה לה רגע מנוחה השנה, ותוסיפו על זה גם הופעות וקידום מכירות באמריקה??? חראם.אני חושב שהיא דיי למדה להסתפק במה שיש לה, ולא לרצות דווקא את האמריקאים.

למעלה