לרוץ לבית חולים ? תחשבו קצת.

לרוץ לבית חולים ? תחשבו קצת.

במשך החודש האחרון הרגשתי שמצב הדופק שלי קצת מוזר.
יש לי מכשיר שתוקעים בו את האצבע, ומשום מה, כל הזמן המספרים משתנים ואפילו באורח קיצוני.
ברור לי שמשהו עם הלב לא בסדר.
קורה פעם בכמה חודשים שאני מקבל קצת לחץ וחולשה, ואז לוקח אופטלגין בשתיה ותוך חצי שעה אני כמו חדש.
לפני שבוע היה לי תור להולטר-לב והלכתי איתו יממה ונאמר לי שתשובה תתקבל תוך שבועיים.
בינתיים אני רואה במכשיר האצבע שלי שהקו המסמן את הפולסים, מאוד לא סדיר, עם כל מיני הפסקות.

היום אחר הצהריים בעוד אנו מתכונים לבת המצווה של הנכדה השלישית, אני מקבל טלפון מהרופאה, והיא מספרת לי ששלחו לה בפקס את תוצאות בדיקת ההולטר ומסתבר שיש לי אי סדירות בפעולת הלב, ופרפור חדרים חלש.
הנכון הוא שיש לי תחושה כבר חודש שמשהו לא בסדר בכלל ואני מדחיק, וההודעה של הרופאה הכניסה אותי ללחץ. היא הכינה לי הפניה לבית חולים לצורך השגחה.
נסענו לבית החולים, ובדרך, מהכירנו את בית החולים וולפסון, התחלנו לחשוב.

כעת יום חמישי אחר הצהריים, חוץ ממתמחים ורופא תורן, אין אף אחד ובטח לא מומחה לב.
מחר יום שישי והמצב דומה
מחרתיים שבת.
משמע, שגם אם יקבלו אותי, הרי לא יעשו איתי שום דבר רציני עד יום ראשון בשעה 1000 בעת ביקור רופאים.
חזרתי הביתה ונסענו לבת המצוה.
לבית החולים אסע כבר ביום ראשון.....

נזכרתי שהיתה שבית רופאים לפני זמן מה......

על מה הם שבתו ?
על זכותם להיעדר מבית החולים יומיים וחצי בשבוע ???

הדסהש1

New member
יום טוב לכולם.המערכת הבריאות חולה.ושוב יש

בעיות עם הדסה י-ם.ושביתות בודאי יהיו באופק...כל אחד מאשים את השני...
שנהייה כולנו בריאים...

הדסהש1

New member
פתחתי עיתון "סוף השבוע" ומה ראו עיני

ביטוח לאומי חוגג 60 בהוצאה של 1.3 מיליון שקל...
עם הופעות וחברי כנסת .העלות .זה חלק מתכנית העבודה לשנת
2014..שערוריה לשמה.....מחווה הוקרה לעובדים?

עמיקם10

New member
המערכת לא חולה-מי שחולה זה התקשורת

ביום רביעי היינו עם מדריך ממצפה בגליל.יש [להם]בעיה שהשכנים מנסים להצטרף ליישובים ופונים לבג"ץ שהוא בניגוד לגופים אחרים מתעלם מהיחס של ח"כ חנין זועבי למדינה היהודית. תושב המצפה סיפר שאיך שהבעיה מתעוררת בועדת הקבלה-[שמאושרת בישובים עד 300 משפחות]ישר יש מאמר ב'הארץ'.
אשתי מנויה על 'הארץ' והעיתון נהיה מה זה שמאלי..איכפת להם רק על החלשים. כמו המהגרים מאפריקה.העניים שהרבה פעמים מעמידים פנים. קיבוצניקים שנפגעו מהקיבוץ המתחדש כי לא עבדו קודם. וכמובן על ערבים שכופרים במדינה היהודית.
וזה חלק מהאמת של הרקע לתביעה להכיר בנו כמדינה יהודית.

יוליקה

Member
מנהל
מאיר, מאחלת לך החלמה שלמה

שמור על הבריאות... אתה מזכיר בהתהגותך את בעלי...
הוא גם לא מוכן לשמוע על בית חולים.... למרות שיש מצבים שחייבים....

תודה

אני פשוט שונא אותם.
היו כמה מקרים שתפסתי אותם בקלקלתם, ומזל שאני שואל כל דבר ומתעניין מה הולכים לעשות.
להיכנס לבית חולים זה בהחלט הימור, אבל כשמוכרחים אז אין ברירה.
כי כמו שהרופאים מתייחסים לעבודתם, כך זה גם נראה. אין לי שום כבוד כלפיהם, בעיקר כשתפסתי כמה פעמים ששלחו מתמחים כדי "לתרגל" עלי פעולות לא נעימות סתם.....

י מ י ת 2

New member
מאיר , אני מבינה שכל הידיעות שלך על בית

החולים מבוסס על המחשבות שלך שמה יקרה אם תגיע ביום חמישי. אולי כדאי שתנסה בכל זאת לבחון את בית החולים כאשר אתה חש לא טוב ולא לפי ההשערות שלך שמה יקרה אם. זה יכול לעזור לבריאות.
תהיה בריא

י מ י ת 2

New member
בכלל נוכחתי לדעת שיש נטיה לקובע מסמרות

והכללות בכל מיני מקרים בהסתמך על מקרה זה או אחר. ולא היא עולם מלא הפתעות. ומקרים וארועים וכל מקרה לגופו. ולא רצוי להכליל.
יום טוב

זה לגמרי מהנסיון

לצערי כבר הייתי מאושפז מספר פעמים וגם אשתי ואלו העובדות.

לפחות פעמיים קרה לי שהייתי בבית החולים בשישי שבת והרגשתי כמו מטומטם שאין שום פעילות בגלל מצב ההתנהלות של בית החולים.
פעם היה נוהל לשחרר חולים לשישי-שבת, אבל הם מפחדים שיתבעו אותם אחרי שקרו כמה מקרי מוות, אז זה בוטל.

גם כמה שיש פחות רופאים, הלחץ במיון ענק, וקרה לנו כבר להמתין במיון לפחות שלוש שעות.
אני מקווה שביום ראשון מוקדם בבוקר לא יהיה עדיין לחץ.

עמיקם10

New member
למה אני אומר שמערכת הבריאות לא חולה ?

מנסיוני בכל פעם שנזקקנו לה- אף פעם לא נתקלנו בדברים האלה שמתפרסמים בתקשורת. להיפך. במחלקות שונות בתחומים שונים מאוד אחד מהשני-תמיד נענו לנו, עשו מה שצריך ואנחנו עשינו מה שאמרו הרופאים. גם בשביתה וגם במצב רגיל. בסורוקה בבאר שבע- חצי מהמטופלים הם בדואים- וגם בהם מטפלים כמו באחרים. עובדה שלא הקימו בית חולים ייחודי להם. ויש המון רופאים מהמגזר הערבי..התקשורת מחפשת רק לקלקל בדיוק כמו שעושים בספורט ובכלכלה וראו את ההתנפלות על שר אוצר שמנסה רק לתקן. להוריד את מחירי הדיור שהממשלות הקודמות הקפיצו- בהעלאת מחירי הקרקע.
ומערכת המשפט שבמקום לדחוף את המעורבים במסמך הרפז עד סוף ההליכים..לקלבוש מינו ועדה מינו פרקליטות ונתנו למבקר המדינה..ובסוף מורחים אותנו 4 שנים. למרות שהפעם התקשורת לא עזבה את זה.

למעלה