לרותי :)

קרני

New member
לרותי :)

שמחה לקרוא ממך שוב על גלי הפורום כאן... :)) שמעתי שהטיול היה נהדר (טוב, זה בטח כבר לא ממש אקטואלי...) אוייי, כמה הייתי שמחה לצאת לטיול עכשיו... זה נשמע לי כמו חלום רחוק... אבל הנה אני כאן במציאות הוירטואלית והלא וירטואלית שלי... ולפחות נהנית ממה שיש... תודה רבה על המילים החמות שאת תמיד יודעת לשלוח, ועל העניין שאת מגלה בעירנו שכוחת האל, אך החמה והמלאה באנשים... ;-)) אשמח לשמוע ממך בקרוב, ועד אז, שיהיה לך רק טוב, @ @ J U קרני.

רותי ב.

New member
תודה, קרני, (-: אבל לא היית

צריכה הודעה מיוחדת בשביל זה. לגבי הטיול, לא זוכרת שסיפרתי למישהו או כתבתי באיזה מקום שהוא היה נהדר. למעשה נהדר זה לא ביטוי נכון , הייתי אומרת יותר מסע שורשים, מסע למרות שהיה קצר, גם בקצר הזה נזרקתי למקומות רחוקים, לתקופה שהייתי שמחה אלמלא בכלל נולדה. להנות מכזה מסע אי אפשר, איך שלא מסתכלים על זה. אז לא יודעת ממי שמעת את מה ששמעת. גם לגבי האקטואליות, המסע הזה יהיה אקטואלי בשבילי בכל רגע שאני נושמת, זה לא משהו שחוזרים הביתה, מסתכלים על הצלומים ואומרים איזה יופי של נוף. ממש לא ככה. לגבי הביקור בעירכם (אל תצטנעי - כבר מזמן לא שכוחת אל) תמיד נהנית, כמו ביקורים בערים שקופות אחרות. אולי זו היא האנתרופולוגיה העתידנית, אולי לא, לכי תדעי, ימים יגידו. טוףףף, פטפטתי די להיום, אוהבת את כולכם, אפילו אם זה רק לקרוא. יום נהדר לך ולשאר התושבים, וירטואלים או לא וירטואלים.

קרני

New member
התחקות אחר שורשים...

אז פיספסתי קטע די רציני בעניין הטיול... כמו שאומרים - פרט שולי, אך חשוב... ;-)) אני מתארת לעצמי שזו הייתה חוויה עצומה, והרושם שנשאר, כמו שכתבת, נשאר לעולם... מעניין איך זה משפיע על החיים עצמם, על תפיסת העולם... האם זו רק תיבת פנדורה או שזו תיבה דווקא די שימושית, שניתן לפתוח אותה ולפשפש בה ולקרוא וללמוד אותה... אני תוהה לגבי חוויות מסוג אלו, ולאן מביאות אותנו בסופו של דבר... המממ.... מעניין... בנוגע לעיירה הפורחת כאן ושכוחת האל... כשאני מסתכלת על העיירה הזאת בגדול, אני רואה אלפי אתרים של פורומים, התכתבויות, תקשורת, קשר... ואת המקום המקסים והמיוחד הזה... הוא קטן, שכוח אל אל נוכח כל העולם הוירטואלי שמקיף אותנו... כן, באים הרבה מבקרים והרבה נשארים לנפוש כאן זמן מה, ואני ממש מברכת ושמחה על כך ועל היתרונות הרבים שניתנו לנו מהנט(מצד שני מתעצבת על כי אנשים באים לחפש בוירטואל חום, כאשר החום האמיתי הוא האנושי המוחשי... נראה לי כי הסתבכתי כאן עם ההגדרות, אבל אני מקווה שהבנת את הנקודה שניסיתי להעביר...) בכל אופן, קטן קטן, אבל עשיר ומאושר :))) מילים מילים מילים... נראה לי כי השתמשתי בהרבה מדי להודעה אחת... ;-)) שיהיה לך יום מקסים @ @ J U קרני

למעלה