לרותם 1 חח שלחי לי את התמונה לאימייל מאמי orlevi205@walla.com :)
א אור לוי 17 New member 24/6/07 #3 לרותם 1 כנסי חח כן באמת נחמדים חח ממתי זה מאמי ? אוףףףףףף איזה כיף לה אלוהים ישמור חח
א אור לוי 17 New member 24/6/07 #4 מי ביקשה את התמונה גם ? מי שביקשה אז תשלחי לי את המייל שלך מאמי הוא לא רשום לי בהודעה ששלחת לי ואני ישלח לך ...
מי ביקשה את התמונה גם ? מי שביקשה אז תשלחי לי את המייל שלך מאמי הוא לא רשום לי בהודעה ששלחת לי ואני ישלח לך ...
ר רותםםםםם 1 New member 24/6/07 #5 זה מהקרנה של התוכנית שלהם :]] חחח ראיתי אותם ביחד פעם בשנקין והוא זכר אותי אז הוא עשה לה תראי הנה ילדה חמודה שהביאה לי מתנה ליומולדת חחחחח איזה חמוד הואאאאא
זה מהקרנה של התוכנית שלהם :]] חחח ראיתי אותם ביחד פעם בשנקין והוא זכר אותי אז הוא עשה לה תראי הנה ילדה חמודה שהביאה לי מתנה ליומולדת חחחחח איזה חמוד הואאאאא
ת תמי מאמי מותק New member 26/6/07 #7 רותם 1 בבקשה!! יש מצב את יכולה לשלוח לי את התמונה גם מאמי?..... המייל שלי זה [email protected] תודה!! נ.ב איזה כיף לךךך
רותם 1 בבקשה!! יש מצב את יכולה לשלוח לי את התמונה גם מאמי?..... המייל שלי זה [email protected] תודה!! נ.ב איזה כיף לךךך
א אחת חמודה291 New member 26/6/07 #8 את מדברת על ציון../images/Emo35.gif../images/Emo70.gif../images/Emo35.gif
ט טל קטן New member 28/6/07 #12 שלחי לי גם..בבקשה וסליחה שאני נכנסת.. איך את יכולה לשלוח לי? באיזו דרך? אימייל או מסן או אפשר גם אייסי... מה שבא לך!... (אם תסכימי לישלוח לי..)
שלחי לי גם..בבקשה וסליחה שאני נכנסת.. איך את יכולה לשלוח לי? באיזו דרך? אימייל או מסן או אפשר גם אייסי... מה שבא לך!... (אם תסכימי לישלוח לי..)
א אוסי1 של הצאט New member 8/7/07 #19 תישלחי לי גם בבקשה את התמונה של אסי למייל[email protected] תודה
H hofitbl New member 29/6/07 #15 כן בטח !!! אז תישלחי לי בדואר אלקטרוני בבקשה [email protected] שבת שלום ותודה :]
נ נויקעעעע New member 30/6/07 #16 חחחח מאמי שלחי לי גם :] אני לא מתה על אסי אבל אני רוצה לראות.. זה המסנג'ר שלי: [email protected] זה האימייל [ אם אין לך מסנג'ר ] : [email protected] --עדיף למסנג'ר-- תודה חמודה !@#
חחחח מאמי שלחי לי גם :] אני לא מתה על אסי אבל אני רוצה לראות.. זה המסנג'ר שלי: [email protected] זה האימייל [ אם אין לך מסנג'ר ] : [email protected] --עדיף למסנג'ר-- תודה חמודה !@#