לרז שלום

svetlana3

New member
לרז שלום

יש לי כמה שאלות בבקשה. איפה אפשר להשיג מתילוקןבלמין בזריקות בארץ? שמעתי שנותנים זריקה כל 3 ימים האם זה נכון? באיזה מינון צריך לתת ובמשך כמה זמן צריך לעשות את הזריקות? תודה מראש

razgalili

New member
מתילוקובלמין

הי לא ידוע לי על מקור למתילוקובלמין בישראל בשלב זה. תלמה פינץ מנסה לארגן תמיכה של רוקחים לגלוטטיון ומתילוקובלמין ביצור מקומי. בינתיים הדרך היחידה שאני מודע לה לקבל את החומר תהיה לקבל מרשם מרופא בישראל, לשלוח לבית מרקחת בחו"ל ושמכר שלכם יביא עם המזוודות לישראל. לא קל. את הזריקה נותנים פעם בשלושה ימים או יותר. יותם כרגע מקבל כמות פנטסטית של 2250 מיקרוגרם פעם ביום. זה נחשב לכמות גבוהה בצורה פנטסטית, בדרך כלל מתחילים בכמחצית מזה פעם בשלושה ימים.

razgalili

New member
עוד משהו חשוב

לפני מתן מתילוקובלמין הילד חייב להיות בGFCF טוטאלי.

svetlana3

New member
רז תודה על תשובתך

כנירא שתיהיה לי אפשרות להביא את החומר ולכן יש לי עוד כמה שאלות האם זהו חומר מוכן או שמכינים אותו בבית מרקחת ואם מכינים בבית מרקחת אז איך להביא אותו לארץ בלי שיתקלקל?ובאיזה כמות להביא אותו? סליחה שאני מטרידה אבל זה מאוד חשוב ושוב תודה

razgalili

New member
מכינים את החומר בבית מרקחת

לפי מרשם רופא. צריך להביא אותו בקירור (עם קצת קרח) לגבי כמויות, אני חושב שאין טעם להביא אספקה של יותר מחודש כי החומר יתקלקל.

y u l i y

New member
מדוע קודם כל דיאטה

הי רז מדוע הילד חייב להיות בדיאטה CFCF לפני מתן מתילוקובלמין אם יש חוסר חד משמעי בויטמין לא עדיף קודם כל לתת? האם בדיקת בדם מלמדת על החוסר או שיש מקרים שבדם תקין ובכל זאת הטיפול עוזר? תודה yuliy

razgalili

New member
לפי ד"ר נורובינדר

שהוא הסמכות מספר אחת בתחום, הגלוטן גורם נזק לתהליך של המתילציה שהזריקות אמורות לתסף אותו. יתכן שהילד יוכל להרוויח מהזריקות אבל סכוי טוב שלא.

למעלה